Αυτοκτονία ο θάνατος της διάσημης τραγουδίστριας! Τι λένε οι κόρες της

Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του θρύλου της μουσικής της κάντρι Ναόμι Τζαντ, η οποία έφυγε από τη ζωή στα 76 της χρόνια, στις 30 Απριλίου, μόλις μία ημέρα πριν μπει στο «Country Music Hall of Fame».


Η βραβευμένη με βραβείο Grammy τραγουδίστρια σύμφωνα με πληροφορίες του «People» έβαλε τέλος στη ζωή της το Σάββατο καθώς εδώ και χρόνια αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβήματα.

Την είδηση του θανάτου της έδωσαν στη δημοσιότητα οι κόρες της της Άσλεϊ και Γουινόνα αναφέροντας ότι ο θάνατός της οφείλεται σε «ψυχική ασθένεια».

«Σήμερα εμείς βιώσαμε μια τραγωδία. Χάσαμε την όμορφη μητέρα μας από ψυχική ασθένεια. Είμαστε συντετριμμένες», έγραψαν οι κόρες της στο Instagram. «Διανύουμε τη βαθιά θλίψη και ξέρουμε ότι όπως την αγαπούσαμε εμείς, την αγαπούσε και το κοινό της. Βρισκόμαστε σε άγνωστο έδαφος».

Η Τζαντ είχε μιλήσει λεπτομερώς για τον αγώνα που έδινε για να αποκαταστήσει την ψυχική της υγεία σε μια σπαρακτική συνέντευξη έξι χρόνια πριν από τον θάνατό της, στην οποία είχε αποκαλύψει ότι πάλευε με την κατάθλιψη η οποία ήταν «εντελώς εξουθενωτική και απειλητική για τη ζωή της».


Το 2017, η Τζαντ είχε πει ότι είχε πέσει σε τόσο βαριά κατάθλιψη που για δύο χρόνια δεν είχε σηκωθεί από τον καναπέ της, ενώ είχε πει ότι η αυτοκτονία περνούσε από το μυαλό της. «Τόσο άσχημα μπορεί να γίνει. Είναι δύσκολο να το περιγράψω. Βυθίζεσαι σε αυτή τη βαθιά, σκοτεινή τρύπα της κατάθλιψης και δεν σκέφτεσαι ότι υπάρχει άλλο λεπτό».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *