Στην εντατική μετά από σοβαρό τροχαίο ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης – Παρασύρθηκε από μηχανάκι


Θύμα σοβαρού τροχαίου έπεσε ο γνωστός επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτης και πατέρας του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού, Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στο Ηράκλειο.


Ο 76χρονος παρασύρθηκε από μηχανή ενώ κινούνταν πεζός αργά το απόγευμα της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Το τροχαίο ατύχημα έγινε στην περιοχή Άι Γιάννης της Κνωσού, επί της οδού Κρασαδακη, όταν ένα μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ένας 57χρονος και ένας ανήλικος παρέσυρε τον Μανώλη Παπακαλιάτη που επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τον 76χρονο γνωστό επιχειρηματία και τον ανήλικο συνεπιβάτη του δικύκλου. Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με τον γνωστό επιχειρηματία να φέρει βαρύτατα τραύματα και τον ανήλικο συνεπιβάτη του δίκυκλου να φέρει ελαφρά τραύματα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το cretalive, ο Μανώλης Παπακαλιάτης είναι πολυτραυματίας, η κατάσταση του είναι σοβαρή αλλά ελεγχόμενη ενώ όπως έχει γίνει γνωστό έχει επαφή και επικοινωνία με το περιβάλλον.


Ειδικότερα και σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, φέρει τραύμα στο κεφάλι, έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικό αιμάτωμα, ενώ ακόμα φέρει τραύματα σε άνω-κάτω γνάθο, σε σπονδυλική στήλη, στη μέση, σε λεκάνη και μηρό, ενώ φέρει και ανοικτό κάταγμα στην κνήμη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα μεσάνυχτα υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο που ολοκληρώθηκε επιτυχώς στις τέσσερις τα ξημερώματα ενώ υποστηρίζεται αναπνευστικά.

Ποιος είναι ο Μανώλης Παπακαλιάτης

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού με ξενοδοχειακές μονάδες σε αρκετές περιοχές ενώ μεγάλη είναι και η ενασχόληση του με τον αθλητισμό.

Στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος του Σωματείου τένις«ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ», πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλείου αλλά και του ΕΣΑΚΕ ενώ παλαιότερα ήταν μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Κρήτης έχοντας εμπλακεί το 2010 και στη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Στο πλευρό του επιχειρηματία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του, τα παιδιά του και τα αδέρφια του, συγγενείς και φίλοι.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *