Θάνατος Λίαμ Πέιν: Ο Χάρι Στάιλς αποχαιρετά τον πρώην συνοδοιπόρο του στο συγκρότημα One Direction


Ο Βρετανός τραγουδιστής Χάρι Στάιλς απέτισε φόρο τιμής στον πρώην συνοδοιπόρο του στο συγκρότημα One Direction, Λίαμ Πέιν, ο οποίος πέθανε σε ηλικία μόλις 31 ετών όταν έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή, υπογραμμίζοντας ότι θα του λείπει πάντα.


«Είμαι πραγματικά συντετριμμένος από τον θάνατο του Λίαμ», έγραψε ο τραγουδιστής σε ανάρτησή του στο Instagram. «Η μεγαλύτερη χαρά του ήταν να κάνει άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους και ήταν τιμή μου να βρίσκομαι στο πλευρό του», συμπλήρωσε, περιγράφοντας τον Πέιν ως έναν ανοιχτόκαρδο άνθρωπο γεμάτο αγάπη και ενέργεια.

Ο Λίαμ Πέιν, ο οποίος έγινε διάσημος με το συγκρότημα One Direction, έχασε τη ζωή του την Τετάρτη, πέφτοντας από μπαλκόνι στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατό του παραμένουν ασαφείς, ο Πέιν είχε μιλήσει δημοσίως σχετικά με τη μάχη που έδινε με θέματα ψυχικής υγείας και την κατανάλωση αλκοόλ, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει την πίεση του να είναι διάσημος.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρώην μουσικός του συγκροτήματος One Direction πέθανε από πολλαπλές κακώσεις και εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία, την οποία προκάλεσε μια πτώση, έγινε σήμερα γνωστό από το γραφείο του εισαγγελέα της Αργεντινής, ο οποίος αποκάλυψε τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής που διενεργήθηκε στον τραγουδιστή.

Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα, η έκθεση της νεκροψίας νεκροτομής κάνει λόγο για τραύματα που είναι συμβατά με εκείνα τα οποία προκαλεί μια πτώση από ύψος. Τα τραύματα στο κεφάλι επαρκούσαν για να προκαλέσουν θάνατο.


Ο Πέιν, ηλικίας 31 ετών, που έγινε διάσημος από τη συμμετοχή του στο συγκρότημα One Direction, βρέθηκε νεκρός, αφότου έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, όπου βρισκόταν το δωμάτιό του σε ένα ξενοδοχείο στο Μπουένος Άιρες χθες.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, μια σειρά ουσιών κατασχέθηκαν από το δωμάτιο του μουσικού, οι οποίες υποδηλώνουν μια προηγούμενη κατάσταση κατανάλωσης αλκοόλ και ναρκωτικών.

Το γραφείο του εισαγγελέα επισημαίνει επίσης ότι ο Πέιν θα μπορούσε να είχε πέσει ενώ βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ή να είχε χάσει τελείως τις αισθήσεις του.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *