Άδ. Γεωργιάδης: Στην βράβευση του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου – «Υπήρξε ο ουσιαστικός αναμορφωτής της Παραγωγής Φαρμάκου στην Ελλάδα, έσωσε χιλιάδες ζωές»

Σε εκδήλωση στο Ζάππειο, όπου ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός επέλεξε να τιμήσει με την Ανωτάτη Τιμητική του διάκριση τον αείμνηστο ιδρυτή της ΒΙΑΝΕΞ Παύλο Γιαννακόπουλο, βρέθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.


«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε ο ουσιαστικός αναμορφωτής της Παραγωγής Φαρμάκου στην Ελλάδα, με την δράση του έσωσε χιλιάδες ζωές ανθρώπων και ως Φιλάνθρωπος βοήθησε πραγματικά πολύ κόσμο», έγραψε, μεταξύ άλλων, σε σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε:

«Απολύτως ταιριαστή η βράβευση του αυτή με τις Αρχές και τις Αξίες του Ερυθρού Σταυρού και για αυτό αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του ΕΣ κ. Αντώνη Αυγερινό και σε όλη του την ομάδα για την πρωτοβουλία τους αυτή».

«Η επίδραση της δράσης του και η επιρροή του στον Κλάδο της Φαρμακοβιομηχανίας οδήγησε στην δημιουργία και πολλών άλλων σπουδαίων εταιριών καθιστώντας την Ελλάδα σήμερα σημαντική δύναμη στον Κλάδο της Φαρμακοβιομηχανίας. Αείμνηστε Παύλο Γιαννακόπουλε σε Ευχαριστούμε και θα Τιμάμε την Μνήμη σου πάντα», πρόσθεσε.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη:

«Χθες, αν και ήμουν στα Ιωάννινα στην επίσκεψή μου στα εκεί Νοσοκομεία και σήμερα ξεκινώ την περιοδεία μου στην Δυτική Μακεδονία, επέλεξα να γυρίσω εσπευσμένως στην Αθήνα για έναν συγκεκριμένο λόγο. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στο Ζάππειο επέλεξε να τιμήσει με την Ανωτάτη Τιμητική του διάκριση τον αείμνηστο ιδρυτή της ΒΙΑΝΕΞ Παύλο Γιαννακόπουλο.


Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε ο ουσιαστικός αναμορφωτής της Παραγωγής Φαρμάκου στην Ελλάδα, με την δράση του έσωσε χιλιάδες ζωές ανθρώπων και ως Φιλάνθρωπος βοήθησε πραγματικά πολύ κόσμο. Απολύτως ταιριαστή η βράβευση του αυτή με τις Αρχές και τις Αξίες του Ερυθρού Σταυρού και για αυτό αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του ΕΣ κ. Αντώνη Αυγερινό και σε όλη του την ομάδα για την πρωτοβουλία τους αυτή.


Η παρουσία του Υπουργού Υγείας της Ελλάδος λοιπόν σε αυτή την εκδήλωση έκρινα ότι ήταν επιβεβλημένη καθώς η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να Τιμά την μνήμη τέτοιων δημιουργικών Ανθρώπων. Η επίδραση της δράσης του και η επιρροή του στον Κλάδο της Φαρμακοβιομηχανίας οδήγησε στην δημιουργία και πολλών άλλων σπουδαίων εταιριών καθιστώντας την Ελλάδα σήμερα σημαντική δύναμη στον Κλάδο της Φαρμακοβιομηχανίας.

Αείμνηστε Παύλο Γιαννακόπουλε σε Ευχαριστούμε και θα Τιμάμε την Μνήμη σου πάντα.

Το βραβείο παρέλαβε για την οικογένεια Γιαννακόπουλου ο υιός και διάδοχος του κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Υγ: και ως Παναθηναϊκός καταλαβαίνετε πόσες χαρές μας έδωσαν οι αείμνηστοι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλοι να τα θυμόμαστε και αυτά».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *