Γιάννης Πουλόπουλος: Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε μονόπετρο στη Δέσποινα Βανδή – Φουντώνουν πάλι οι φήμες περί επικείμενου γάμου

Φούντωσαν και πάλι τα σενάρια που αναφέρουν ότι οι Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης οδεύουν σε γάμο.


Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε ένα δώρο στην αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή. Μάλιστα το δαχτυλίδι δέσποζε στο δάχτυλο της Δέσποινας Βανδή στο τελευταίο επεισόδιο του J2US και ο Μανώλης Κονταρός που ήταν καλεσμένος εμπνεύστηκε μια μαντινάδα για την… περίσταση, ανάβοντας τις φωτιές περί γάμου.

«Έλα Δέσποινα, ο κόσμος με ρωτά πώς πας με τον Βασίλη, έλα και λέω αυτός ο έρωτας στην τρέλα θα σε στείλει. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω…», τραγούδησε αρχικά. Και συνέχισε: «Έλα Δέσποινα πάρε απόφαση απάντηση να δώσω…».

Μιλώντας για το δαχτυλίδι στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Γιάννης Πουλόπουλος δήλωσε: «Επιβεβαιώνω ότι υπάρχει μονόπετρο, γιατί τόσο καιρό λέγαμε ότι μπορεί να είναι ένα δαχτυλίδι για να την ευχαριστήσει για τη συμπαράσταση στο πρόβλημα υγείας που πέρασε. Εδώ λοιπόν, ακούμε για παντριές και κουμπαριές και το επιβεβαίωσε η Δέσποινα».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Όταν έλεγα εγώ ότι θα παντρευτούν κάποια στιγμή… Παιδιά, να σας πω κάτι, είναι εκείνη τη στιγμή πώς νιώθεις με έναν άνθρωπο. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι».


Η Δέσποινα Βανδή δήλωσε στο σόου του Alpha πως ο ένας κουμπάρος της θα είναι σίγουρα ο Μανώλης Κονταρός. «Ο ένας κουμπάρος θα είναι ο Κονταρός σίγουρα», είχε πει με χιούμορ η Δέσποινα Βανδή, με τον Νίκο Κοκλώνη να σχολιάζει: «Έχουμε αναμονή, στην ουρά περιμένουμε».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *