Λευτέρης Πανταζής: «Είχα σχέση με τη Μαρία Αλιφέρη, αλλά δεν έγινε ποτέ γνωστό – Ήμουν ερωτευμένος και την έπνιγα στα λουλούδια»

 

Ο εμβληματικός σταρ του τραγουδιού Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε ότι είχε σχέση στο παρελθόν με την Μαρία Αλιφέρη και ήταν… φουλ ερωτευμένος μαζί της. 


Ο ΛεΠα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου και έκανε αποκαλύψεις, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή. Ο Λευτέρης Πανταζής είπε ότι στο παρελθόν είχε σχέση με διάσημη ηθοποιό, αλλά δεν το έμαθε κανείς.

Λίγο μετά αποκάλυψε ότι η ηθοποιός αυτή ήταν η Μαρία Αλιφέρη.

«Υπήρξε μια σημαντική μου σχέση που δεν έγινε γνωστή, ναι. Δεν ξέρω αν το ξέρετε αυτό. Μια κυρία του θεάτρου. Μπορώ να το πω; Ε, τώρα… Εδώ είναι, εν ζωή, την αγαπώ και το λέω με σεβασμό γιατί πέρασα πολύ όμορφα κοντά της. Ήταν η Μαρία Αλιφέρη. Μπορεί και έναν χρόνο να ήμασταν μαζί, δεν θυμάμαι ακριβώς. Θυμάμαι όμως πως της έστελνα πολλά λουλούδια στα καμαρίνια! Την έπνιγα στα λουλούδια! Ήμουν ερωτευμένος», αποκάλυψε ο ΛεΠα.

«Έχω κάνει τρέλες για γυναίκες όταν είμαι ερωτευμένος, βέβαια. Έχω στείλει μέχρι και ένα φορτηγό λουλούδια σε μια γυναίκα. Έκανα αυτή την τρέλα ή μπορούσα να την πάρω και να πάμε στη Ρώμη για παγωτό, να της πάρω τα ρουχαλάκια της, να περάσουμε τρεις μέρες πολύ όμορφα και να γυρίσουμε. Έχω κάνει πολλές τρέλες για τις γυναίκες γιατί τις αγαπώ πολύ και τις ευχαριστώ που υπάρχουν, αυτές μας φέρνουν στην ζωή και πρέπει να τις προσέχουμε σαν τα μάτια μας. Τι θα κάναμε χωρίς τις μάνες μας;» συμπλήρωσε ο Λευτέρης Πανταζής.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *