Survivor 2024: Μεγάλος νικητής ο Ντάνιελ Νούρκα – Εξολόθρευσε τους αντιπάλους του και πήρε το έπαθλο των 100.000 ευρώ


Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ο μεγάλος νικητής του τελικού του Survivor 2024, ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει των Φάνη Μπολέτση και Κατερίνας Δαλάκα και κατέκτησε την κορυφή.


Στο κατάμεστο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι ο Ντάνιελ Νούρκα κατέρριψε τα στοιχήματα κερδίζοντας το τρόπαιο, αλλά και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, παρόλο που είχε χαρακτηριστεί το αουτσάιντερ του μεγάλου τελικού του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα διεκδίκησαν χθες τον μεγάλο τίτλο του Survivor 2024. Στην αναμέτρηση όλοι είχαν επτά ζωές και οι τρεις παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης ρίχθηκαν στον στίβο μάχης.

Με την αγωνία και την ένταση στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι να έχει χτυπήσει κόκκινο, πρώτη αποχώρησε η Κατερίνα Δαλάκα καθώς έχασε όλες και τις επτά ζωές με τις οποίες ξεκίνησε.

Για τη μεγάλη νίκη του Survivor 2024, λοιπόν, αναμετρήθηκαν ο Ντάνιελ Νούρκα και ο Φάνης Μπολέτσης.


Όταν οι φιναλίστ επέστρεψαν στο στίβο μάχης για τον αγώνα που θα καθόριζε το νικητή, ο Ντάνιελ Νούρκα έχοντας και το πλεονέκτημα των 5 ζωών έναντι της μίας που είχε ο Φάνης Μπολέτσης τελείωσε την υπόθεση τίτλος και πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου.

Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, ξεκίνησε το τελευταίο αγώνισμα στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι. 5-1 υπέρ του Ντάνιελ Νούρκα έγραφε ο πίνακας του σκορ για να μειωθεί κατά ένα το σκορ του Φάνη Μπολέτση και έτσι ο νεαρός ηθοποιός να πάρει τον τίτλο του Survivor 2024 και φυσικά τις 100.000 ευρώ!

Στις πρώτες του δηλώσεις, αμέσως μετά τη νίκη του, ο Ντάνιελ Νούρκα αφιέρωσε τη νίκη στους γονείς του, καθώς είπε πως «είναι οι πραγματικοί Survivors της ζωής». Ευχαρίστησε, επίσης, τους φίλους του και τον κόσμο που τον στήριξε, αλλά και τους συμπαίκτες του που του συμπαραστάθηκαν στα δύσκολα.

«Θέλω να δώσω ένα τεράστιο μπράβο στον εαυτό μου, που άντεξα» είπε, καταλήγοντας ο Ντάνιελ Νούρκα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *