Eβδομάδα συναρπαστικών εξελίξεων στη σειρά «Η γη της ελιάς»

Eβδομάδα έντονων εξελίξεων έρχεται στη συγκλονιστική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».
Ο Πότης και η Άννα παντρεύονται και ο γάμος τους γίνεται αφορμή να συναντηθούν όλοι οι ήρωες της Μάνης.
Ο Στάθης πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη και η Αριάδνη συναντά τον πατέρα της που αναζητούσε καιρό.
Ο Σωτήρης κάνει ακόμα μία απόπειρα εναντίον του Φίλιππου και τον τραυματίζει σοβαρά.


Όσα θα δούμε από την Κυριακή 29 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στις 21:00:

Επεισόδιο 29 (Κυριακή 29 Οκτωβρίου)
Ο Πότης και η Άννα ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους φίλους τους στα μπάτσελορ πάρτυ που ετοιμάζουν. Ωστόσο, ο Πότης διατηρεί ακόμα τις αμφιβολίες του για το αν τελικά η Άννα θα πάει στην εκκλησία ή θα τον αφήσει στα κρύα του λουτρού. Ο Στάθης υπόσχεται στην Ιουλία ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να πείσει την Αριάδνη να τον ακούσει. Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς παίρνουν άδεια από τον στρατό και επιστρέφουν στο χωριό για να παρευρεθούν στον γάμο. Ο Σωτήρης όμως καιροφυλαχτεί. Η Αμαλία καλυτερεύει μέρα με τη μέρα κι ο Ισίδωρος της ανακοινώνει πως μόλις πάρει εξιτήριο, θα την φιλοξενήσει σπίτι του μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Η Δήμητρα και ο Κουράκος, παρά την απόφασή τους να κρατήσουν αποστάσεις, βρίσκονται για μία ακόμη φορά ερωτικά. Η Βασιλική ετοιμάζει τεράστια έκπληξη στην Άννα για το γλέντι του γάμου, όμως η Άννα δεν φαίνεται έτοιμη να παντρευτεί.

Επεισόδιο 30 (Δευτέρα 30 Οκτωβρίου)
Όλο το χωριό ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον γάμο της Άννας και του Πότη. Όσο όμως πλησιάζει το μυστήριο, η Άννα νιώθει όλο και μεγαλύτερη δυσφορία. Ο Αποστόλης τη συνοδεύει στην εκκλησία κι εκείνη το βάζει στα πόδια. Με την παρέμβαση της Αθηνάς και της Μαργαρίτας, το ζευγάρι τελικά παντρεύεται. Ο Ορέστης επιστρέφει στη Μάνη, ενώ ο Σωτήρης περιμένει τη στιγμή που θα πετύχει τον Φίλιππο μόνο για να πάρει την εκδίκησή του. Η Αντωνία δεν αντέχει να βλέπει την Αλκμήνη στο πλευρό του Μιλτιάδη κι αποφασίζει να κάνει κακό στον εαυτό της. Ο Στάθης αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη με σκοπό να πείσει την Αριάδνη να τον ακούσει. Η Αθηνά ξυπνάει αργά την επομένη του γάμου και συνειδητοποιεί ότι η Φιλιώ το έσκασε από το σπίτι.

Επεισόδιο 31 (Τρίτη 31 Οκτωβρίου)
Πανικόβλητες, η Αθηνά και η Μαργαρίτα ψάχνουν τη μικρή Φιλιώ, με τη βοήθεια του Λυκούργου και της Χάιδως. Οι νεόνυμφοι πηγαίνουν στο Ναύπλιο για τον μήνα του μέλιτος. Ο Στάθης περιμένει την κατάλληλη στιγμή και τελικά αποκαλύπτει στην Αριάδνη την πραγματική του ταυτότητα, αλλά η αντίδραση της τον απογοητεύει. Η Δήμητρα μιλά στην Αλκμήνη για την απόπειρα της Αντωνίας, αλλά καταλαβαίνει ότι δεν την ενδιαφέρει. Ο Ορέστης επιστρέφει στην Αρεόπολη και ο Δημοσθένης τού δωρίζει το ρολόι του Κίμωνα. Ο Γιώργης και η Δήμητρα δεν μπορούν να ελέγξουν αυτό που αισθάνονται και το ζευγάρι συναντιέται ξανά για μια βραδιά πάθους. Την επόμενη μέρα, ο Ορέστης πηγαίνει από το Τμήμα και ζητάει από τον Γιώργη να μεσολαβήσει για να βγει με τη Δήμητρα. Ένας μυστηριώδης επενδυτής φτάνει στην Αρεόπολη και συναντά την Ισμήνη. Το μεγάλο μυστικό του Ορέστη αποκαλύπτεται, καθώς ο Γιώργης του αναφέρει ότι ξέρει όλη την αλήθεια. Στο μεταξύ, ο Σωτήρης βρίσκει την κατάλληλη στιγμή και προσεγγίζει τον Φίλιππο κρατώντας όπλο. Ο Στάθης κάνει μια τελευταία προσπάθεια με την κόρη του κι αυτή τη φορά καταφέρνει να σπάσει τον πάγο.


Επεισόδιο 32 (Τετάρτη 1η Νοεμβρίου)
Ο Στάθης λέει όλη την αλήθεια στην Αριάδνη για το παρελθόν του με την Ιουλία αλλά και την παράνομη υιοθεσία της. Η Αριάδνη διατηρεί θετική στάση απέναντί του, αλλά πιστεύει ότι η Ιουλία την παράτησε από επιλογή. Ο Ορέστης εξηγεί στον Κουράκο πώς και γιατί άλλαξε καριέρα και δηλώνει πρόθυμος να βοηθήσει το Σώμα όποτε του ζητηθεί. Ο Άρης (Αντρέας Δανιήλ) κάνει μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση στην Ισμήνη, με τον Κωνσταντίνο ωστόσο να διατηρεί τις επιφυλάξεις του και να τη συμβουλεύει να ερευνήσουν το παρελθόν του πριν δεχτεί. Η Άννα και ο Πότης περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στο Ναύπλιο. Ο Δημοσθένης υποψιάζεται ότι η Ειρήνη έχει βρει νέο φίλο και προσπαθεί να μάθει ποιος είναι. Ο Λυκούργος πιέζει τον Χρήστο να κάνει το επόμενο βήμα και να προχωρήσει σε γάμο με την Αφροδίτη. Η Αριάδνη ζητάει από τον Στάθη να προχωρήσουν σε τεστ DNA.


Επεισόδιο 33 (Πέμπτη 2 Νοεμβρίου)
Ο Στάθης προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει συναισθηματικά την Αριάδνη και της ζητά να του μιλήσει για τα παιδικά της χρόνια. Η Αριάδνη, από την πλευρά της, δεν είναι διατεθειμένη να του ανοιχτεί στον βαθμό που θέλει αυτός, ωστόσο του εξομολογείται κάποια πράγματα για τη ζωή και τους θετούς γονείς της. Παράλληλα, στη ζωή της προσπαθεί να μπει ξανά ένας άντρας που της προκαλεί φόβο. Στο μεταξύ, η Χάιδω επιμένει να μάθει πού βρίσκεται ο Στάθης και πιέζει τον Λυκούργο να της πει, αλλά εκείνος κρατάει επτασφράγιστο το μυστικό του φίλου του. Η Χρυσούλα βρίσκει στο σπίτι του Στάθη ένα σημείωμα με το όνομα και το τηλέφωνο της Αριάδνης. Σπεύδει να το πει στην Αρετή κι εκείνη βάζει άλλα πράγματα με το μυαλό της, με αποτέλεσμα να πάρει τηλέφωνο την Αριάδνη και να τη βρίσει. Ο Λυκούργος προσπαθεί να πείσει τον Παρασκευά να μην αφήσει τη Νομική, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Σωτήρης δεν πηγαίνει στον ελαιώνα και ο Μιλτιάδης υποψιάζεται ότι ετοιμάζει κάποιο σχέδιο. Χωρίς να διστάσει πηγαίνει και τα λέει όλα στη Χάιδω, αποκαλύπτοντας την αλήθεια σχετικά με την ταυτότητά του αλλά και του Σωτήρη. Ο Φίλιππος βρίσκεται ήδη σε θανάσιμο κίνδυνο και η Χάιδω τρέχει να τον βρει για να αποτρέψει το φονικό.

Επεισόδιο 34 (Παρασκευή 3 Νοεμβρίου)
Ο Φίλιππος μεταφέρεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ενώ η Χάιδω οδηγείται στο κρατητήριο. Ο Κουράκος ανακρίνει τον Μιλτιάδη κι εκείνος του εξομολογείται τη μισή αλήθεια, ακριβώς ό,τι συμφώνησαν με την Χάιδω. Η Βασιλική και ο Παρασκευάς τρέχουν στο πλευρό του Φίλιππου, στο νοσοκομείο. Η Αρετή συνεχίζει να δασκαλεύει την Αντωνία σε σχέση με την Αλκμήνη, αλλά η προσέγγιση που κάνει η Αντωνία πέφτει στο κενό. Ο Στάθης έρχεται όλο και πιο κοντά με την Αριάδνη, αλλά η εμφάνιση της Ιουλίας χαλάει το ευχάριστο κλίμα, καθώς η κόρη της αρνείται να την ακούσει. Ο Λυκούργος μαθαίνει τα νέα για τον Φίλιππο και πηγαίνει να δει τη Χάιδω, όμως αρχίζουν να τον ζώνουν τα φίδια σχετικά με την εμπλοκή της στην υπόθεση. Η εγκυμοσύνη της Ξένιας εξελίσσεται ομαλά, ενώ η Ασπασία ανησυχεί μήπως ο Δημοσθένης αποφασίσει να την εκδικηθεί. Ο Κουράκος αρχίζει να ζηλεύει την Δήμητρα κι αυτό οδηγεί σε συνεχόμενες κόντρες μεταξύ τους στη δουλειά.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Γιώργος Αναγιωτός
Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος
Αγγελική, η μικρή Κλειώ
Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

#GiTisElias


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *