Συνεχίζει την περιοδεία του στη Δυτ. Μακεδονία ο Άδωνις Γεωργιάδης: Σε Καστοριά και Φλώρινα σήμερα – Ομιλία στη Θεσσαλονίκη το βράδυ

Την Καστοριά και την Φλώρινα επισκέπτεται σήμερα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία ενόψει ευρωεκλογών. Το βράδυ θα αποδώσει ομιλία στο ξενοδοχείο Holiday Inn, στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο.


Συγκεκριμένα, στην Καστοριά ο κ. Γεωργιάδης θα επισκεφτεί αρχικά την Κλεισούρα, θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Καστοριάς, ενώ θα βρεθεί και στο Κέντρο Ημέρας για αυτισμό. Στη συνέχεια θα επισκεφτεί λαϊκή και ΚΕΦΙΑΠ στο Άργος Ορεστικό, ενώ θα μεταβεί επίσης σε Νεστόριο, Μεσοποταμία και Δασάκι.

Στην Φλώρινα ο υπουργός Υγείας θα επισκεφτεί το Κτήμα Άλφα και τον Φιλώτα.

Τέλος, το βράδυ της Τρίτης ο κ. Γεωργιάδης θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Holiday Inn, όπου μαζί με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στις 20:00 έχουν ομιλία για τις ευρωεκλογές.

Ολόκληρη η ανάρτηση με το πρόγραμμα του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Το πρόγραμμα της σημερινής μου περιοδείας στην Δυτική Μακεδονία, Καστοριά και Φλώρινα. Η μέρα κλείνει με κεντρική ομιλία στην Θεσσαλονίκη».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *