Στην Όλγα Κεφαλογιάννη η προσωρινή επιμέλεια των παιδιών της


Προσωρινή διαταγή εξέδωσε το δικαστήριο στη διαμάχη της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον σύζυγό της Μίνωα Μάτσα, σύμφωνα με την οποία θα έχει ην προσωρινή επιμέλεια των παιδιών της.


Ο κ. Μάτσας κέρδισε το δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά του για τρεις ώρες, τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ θα είναι μαζί τους και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο.

Η κ. Κεφαλογιάννη με την αίτησή της φέρεται να ζητούσε την αποκλειστική επιμέλεια των διδύμων ανηλίκων παιδιών της τα οποία είχε αποκτήσει με το συνθέτη, όπως επίσης και τη μετοίκησή του από την οικογενειακή εστία. Από τη πλευρά του ο κ. Μάτσας με τη δική του αίτηση φέρεται να ζητούσε τη συνεπιμέλεια των παιδιών αλλά και τη μετοίκηση της Όλγας Κεφαλογιάννη από το σπίτι που διέμεναν ως οικογένεια υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι εκείνος είχε ήδη προπληρώσει τα ενοίκια του ακινήτου για ένα έτος.

Ο δικαστής παραχωρεί την χρήση της συζυγικής κατοικίας αποκλειστικά στην Όλγα Κεφαλογιάννη. Μαζί με την Όλγα Κεφαλογιάννη θα διαμένουν και τα δύο παιδιά τους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *