Το πιο όμορφο δώρο στον Άδωνι Γεωργιάδη για τα γενέθλιά του από τον γιο του Αναστάσιο Αλκαίο


Γενέθλια έχει σήμερα ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνιής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης κλείνει αισίως τα 51 και ο επί χρόνια αδελφικός του φίλος Θεοδόσης Ζερβουδάκης φρόντισε να του κάνει ένα δώρο – έκπληξη μέσω ανάρτησης στο facebook. Με ένα όμορφο και συγκινητικό βίντεο με πολλές φωτογραφίες τους του εύχεται δημόσια χρόνια πολλά.


«Ξημερώνει μια μεγάλη ημέρα για την οικογένειά μας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η 6η Νοεμβρίου είναι ημέρα χαράς και γιορτής για την οικογένειά μας ο Αδελφός μου έχει γενέθλια κλείνει τα 51… Αδελφέ μου να έχεις υγεία και να σε χαιρόμαστε όσοι σε αγαπάμε. Εσύ ξέρεις… Συνέχισε να προσφέρεις στην πατρίδα μας… Σε λατρεύουμε!» αναφέρεται στην ανάρτηση, ενώ πολύς κόσμος έσπευσε να ευχηθεί στον Υπουργό.

Το πιο όμορφο ξύπνημα γεμάτο ευχές και συνάμα το πρώτο δώρο, όμως, ήρθε από τον Αναστάσιο Αλκαίο. Ο γιός του Άδωνι Γεωργιάδη, του έκανε έκπληξη με μια ευχητήρια κάρτα που ετοίμαζε ο ίδιος, και ο Υπουργός την πόσταρε στην πλατφόρμα X αναφέροντας στην ανάρτηση:

«Σήμερα έχω τα γενέθλιά μου, έκλεισα τα 51 και είχα το πιο όμορφο ξύπνημα. Ο γιος μου ο Αναστάσιος/Αλκαίος μου έφερε το πρώτο μου δώρο για την ημέρα! Σε όσους ήδη προλάβατε και μου στείλατε ευχές, αλλά και σε όσους θα με θυμηθείτε σήμερα ένα μεγάλο ευχαριστώ! Εύχομαι να έχετε και εσείς όλοι υγεία και να χαίρεστε την οικογένεια σας».


Να ευχηθούμε και όλοι από το Oknews.gr να τα εκατοστήσει: Να τα εκατοστήσετε κ. Υπουργέ!


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *