Ο Θάνος Πετρέλης που έκανε καριέρα μέσα από ένα τάλεντ σόου στάζει χολή κατά των κριτών των μουσικών διαγωνισμών: «Δυστυχώς πολλά τέτοια σόου γίνονται μόνο για την προβολή τους – Δεν δίνουν σημασία στους παίκτες»


O Θάνος Πετρέλης που βγήκε από το Fame Story και έκανε καριέρα χάρη σ’ αυτό έριξε καρφιά για την σημερινή εικόνα των μουσικών διαγωνισμών και έσταξε… χολή για κάποιους από τους κριτές τους.


Ο Θάνος Πετρέλης μίλησε την κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και αναφέρθηκε αρχικά στο ενδεχόμενο να ήταν κριτής σε κάποιο τάλεντ σόου.

«Θα ήμουν θετικός να βρεθώ σε μια κριτική επιτροπή αλλά εξαρτάται από το ποιο θα ήταν αυτό το σόου.

Γιατί καλώς ή κακώς έχουμε δει πάρα πολλά τέτοιου τύπου τάλεντ σόου, που βλέπουμε παιδιά να πηγαίνουν σε αυτά, να κάνουν μια πορεία, να τελειώνει το σόου μετά από 2 – 3 μήνες, να βγαίνει ο νικητής και την άλλη μέρα να μην ξέρουμε ποιος κέρδισε.

Να αγνοείται δηλαδή η τύχη των παικτών που πήραν μέρος» υπογράμμισε, αρχικά, ο λαϊκός τραγουδιστής.


«Δυστυχώς, για να μην πω όλα, θεωρώ πως κάποια τηλεοπτικά παιχνίδια γίνονται μόνο για την προβολή των κριτών, οι οποίοι κοιτάνε την προβολή που θα έχουν εκείνο το δίμηνο ή τρίμηνο και μετά δεν δίνουν καμία σημασία στα παιδιά», είπε ο Θάνος Πετρέλης.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *