Μεγάλη έκρηξη σε επιχείρηση στην Κάτω Κηφισιά – Ήχησε 112, διακοπή της κυκλοφορίας σε δύο οδούς και παράδρομο της Αθηνών-Λαμίας


Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε σε επιχείρηση στην Κάτω Κηφισιά το μεσημέρι της Τετάρτης.


Το εργοστάσιο κατασκευής ανοξείδωτων σκευών μαγειρικής επί της οδού Αιγιδών έχει τυλιχθεί στις φλόγες και μαύροι, πυκνοί καπνοί έχουν «πνίξει» την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για εργοστάσιο της εταιρείας PAL SA, της Παλαμήδης ΑΕ, του Βασίλη Παλαμίδη, συζύγου της πρώην υπουργού, Μίνας Γκάγκα.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, καθώς στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 14 οχήματα.

Μήνυμα 112 για τους καπνούς

Προειδοποιητικό μήνυμα 112 ήχησε για την προστασία των πολιτών από τους πυκνούς καπνούς. «Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει συγκεκριμένα η προειδοποίηση.


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή

Παράλληλα, λόγω της πυρκαγιάς στο εργοστάσιο υπάρχει διακοπή στην κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Σενέκα και Αιγίδων, στην περιοχή της Κηφισιάς.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στον παράδρομο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας από το ύψος το κόμβου Καλυφτάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Η έκρηξη προκλήθηκε από άγνωστα αιτία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *