Επικός θρίαμβος του Παναθηναϊκού – Έκαψε στο ηφαίστειο του ΟΑΚΑ τη Λανς, πήρε τη νίκη 2-0 στην παράταση και προκρίθηκε στο League Stage του Conference


Σε μια βραδιά βγαλμένη από μυθικό ευρωπαϊκό παρελθόν του ο Παναθηναϊκός νίκησε της Λανς με 2-0 στο ΟΑΚΑ, στον δεύτερο αγώνα των play off του Conference League… άφησε στον τόπο του Γάλλους και με συνολικό σκορ 3-2 προκρίθηκε στο League Stage της διοργάνωσης.


Μεγάλοι πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού ήταν οι Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, (ανάμεσα στα άλλα έπιασε και το πέναλτι του Σοτοκά στο 15’), Πελίστρι (έβαλε το πρώτο γκολ στο 65) και Τετέ (έκανε το 2-0 στο 85΄).

Το «τριφύλλι» πήρε έτσι μία τεράστια πρόκριση και μπαίνει στην κλήρωση της Παρασκευής (30/8, 15:30) στο Μονακό για το League Stage.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (61’ Βαγιαννίδης), Ίνγκασον (79’ λ.τρ. Ίνγκασον), Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν (61’ Μαξίμοβιτς), Τετέ, Μπακασέτας (61’ Μαντσίνι), Πελίστρι (82’ Τζούριτσιτς), Ιωαννίδης.

ΛΑΝΣ (Γουίλιαμ Στιλ): Σαμπά, Γκραντί (87’ Ενζολά), Κουσάνοφ, Σαρ (71’ Χαϊντάρα), Φρανκόφσκι, Τόμασον, Ντιούφ, Μασάντο (71’ Τσάβες), Περέιρα ντα Κόστα (67’ Φουλζινί), Σοτοκά, Σαΐντ (67’ Λασκαρί).


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *