Αχαρνών: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατινάξει μπουκάλα υγραερίου και να αυτοκτονήσει


Τέλος έλαβε το θρίλερ που εξελισσόταν εδώ και αρκετές ώρες στην Αχαρνών κοντά στην πλατεία Βάθη, όπου άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει από κτίριο, δίπλα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Ομάδα της ΕΚΑΜ μπήκαν στο σπίτι που βρίσκεται στον 6ο όροφο πολυκατοικίας και ακινητοποίησαν τον 28χρονο Παλαιστίνιο.


Ήταν λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, όταν ένας άνδρας από τη Συρία άρχισε να απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει και στη συνέχεια ότι θα ανοίξει μπουκάλα υγραερίου.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ΟΠΚΕ, ΔΙ.ΑΣ. και δύο διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ.. Λίγη ώρα αργότερα, έφτασαν και τα ΕΚΑΜ.

Η αστυνομία έδωσε εντολή εκκένωσης των κτιρίων, ενώ σε ισχύ τέθηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

«Υπάρχει κάποιος στη διπλανή πολυκατοικία και απειλεί. Λέει ότι έχει αέριο και διάφορα μαχαίρια στα χέρια του. Η Αστυνομία μάς έδωσε εντολή να εκκενωθεί το υπουργείο, κι αυτό έχουμε κάνει», είπε στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης.


Ποιος είναι ο άνδρας που απειλεί να αυτοκτονήσει στην Αχαρνών

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άνδρα από την Παλαιστίνη, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές. Συγκεκριμένα, στις 3 Σεπτεμβρίου απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου. Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχε τραυματίσει ελαφρά πολίτη. Τότε, είχε συλληφθεί και είχε αποφασιστεί να νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο. Εν συνεχεία, αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν συνέτρεχαν λόγοι κράτησης.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *