Ομιλία του Ορφέα Γεωργίου, προέδρου της ΟΝΝΕΔ, στο 15ο Συνέδριο της ΝΔ

Ο Ορφέας Γεωργίου πρόεδρος ΟΝΝΕΔ στην παρέμβασή του στο 15ο Συνέδριο της ΝΔ ανέφερε: «50 χρόνια αγώνες, 50 χρόνια στιγμές, 50 χρόνια μικρές και μεγάλες νίκες, 50 χρόνια μεταπολίτευση, 50 χρόνια ΝΔ.


Η μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη είμαστε όλοι εμείς που δίνουμε καθημερινά τον αγώνα για τις ιδέες μας αλλά και όσοι έφυγαν από τη ζωή και έχουν αφήσει μεγάλη παρακαταθήκη στην ιστορία της παράταξης».

Υπογράμμισε ότι η μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη είναι όλα αυτά αλλά και η παράταξη που εκφράζει αλλά και εκφράζεται διαχρονικά από το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων εντός και εκτός των συνόρων.

Επεσήμανε ότι βρίσκονται όλοι μαζί στο 15ο Συνέδριο της ΝΔ, «Για να κρατήσουμε με περηφάνια τον πυρσό αναμμένο, τις ιδέες μας ζωντανές, το όραμά μας για την Ελλάδα που αξίζει σε όλους τους Έλληνες πιο θερμό και πιο ανανεωμένο από ποτέ».

Είπε ακόμη ότι κοινή ιστορία με τη ΝΔ έχει και η ΟΝΝΕΔ, στην οποία διατελεί πρόεδρος.


Αναφέρθηκε στην ίδρυση και την πρώτη άτυπη συγκέντρωση της ΟΝΝΕΔ το 1974 επισημαίνοντας από εκείνη τη στιγμή έχει συνεχή παρουσία σε όλα τα γεγονότα και είναι η μεγαλύτερη οργάνωση νέων στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη.


Τόνισε ότι σήμερα η Οργάνωση απαριθμεί περί τα 80.000 ενεργά μέλη, άνθρωποι, με ιδέες προτάσεις αποφασισμένοι να δίνουν μάχες.

Ξεχωριστή αναφορά έκανε το νομοσχέδιο για τη λειτουργία μη κρατικών μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων και υπογράμμισε ότι η επόμενη μεγάλη μάχη είναι αυτή των επικείμενων ευρωεκλογών.

«Η γενιά μας δεν εφησυχάζει. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να παραμείνει η ΝΔ πρώτη δύναμη και να διατηρήσει τα υψηλά ποσοστά της», τόνισε.

Είπε ότι οι πολίτες ζητούν ένα κράτος με ευρωπαϊκές προοπτικές, σύγχρονο, ευέλικτο και καινοτόμο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *