Πόρτο Ράφτη: «Οι γιατροί μας είπαν πως δεν υπάρχει επιστροφή» – Συγκλονίζει η μητέρα της 22χρονης που τραυματίστηκε στο τροχαίο

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει η 22χρονη που επενέβαινε στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 27χρονος, και αργά το βράδυ της Δευτέρας ξέφυγε της πορείας του στην λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο.


Το αυτοκίνητο έπεσε διαδοχικά σε στάση λεωφορείου, σε ξύλινη κολώνα του ΟΤΕ και σε τσιμεντένια κολώνα ρεύματος, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο 27χρονος οδηγός και να τραυματιστεί σοβαρά η 22χρονη συνοδηγός.

Η μητέρα της νεαρής κοπέλας μίλησε στον Alpha για την κατάσταση της υγείας της, χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

«Θα μπει στην εντατική, έκανε ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο, δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο. Δεν ξέρω. Θα την κρατήσουν διασωληνωμένη στην εντατική, επειδή λειτουργούν τα υπόλοιπα όργανά της. Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει. Δεν μίλησαν για βλάβη. Για δρόμο χωρίς γυρισμό μας μίλησαν», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον 27χρονο η ίδια δήλωσε πως «αγαπούσε την ταχύτητα. Είχε ξανατρακάρει σοβαρά μια δυο φορές. Της είπα να ξεκόψει, θα το έκανε πριν μια δυο μέρες, αλλά τα ξαναβρήκανε και έγινε το μοιραίο».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *