Σμαράγδα Καρύδη: Το συγκινητικό «αντίο» στον πατέρα της, Ντίνο – Σήμερα η κηδεία του


Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι ο Ντίνος Καρύδης έφυγε από τη ζωή, η Σμαράγδα Καρύδη θέλησε να τον αποχαιρετήσει και να τιμήσει τη μνήμη του δημόσια, κάνοντας μια ανάρτηση για εκείνον στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αργά το απόγευμα της Δευτέρας ανάρτησε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο από την παιδική της ηλικία, στην οποία φαίνεται να είναι στην αγκαλιά του πατέρα της και να τον φιλά, χωρίς να γράψει τίποτα στη λεζάντα.

 

 

Ο Ντίνος Καρύδης έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, σε ηλικία 85 ετών και την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αγαπημένε μου φίλε Καληνύχτα για πάντα! Ήσουν από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που γνώρισα και με έλεγες πάντα ανηψάκι σου από τότε που στα στούντιο της ΕΡΤ το 80 γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε κ μας ένωσε βαθειά οικογενειακή φιλία… Το ταλέντο και το χιούμορ σου αστειρευτα! Η αγάπη για όλους εμάς μα κυρίως για την Τζούλια σου κ την Σμαράγδα σου υπέρμετρη… Κι η Σμαράγδα αξία κόρη τέτοιων γονιών. Θα σε αγαπάμε πάντα και θα’σε αποχαιρετήσουμε την Τρίτη 1:30 από το κοιμητήριο Ζωγραφου…Καλό ταξίδι λατρευτέ μας Ντινάκο και θερμά συλλυπητήρια στα 2 σου αγαπημένα πλάσματα…» γράφει στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.


Η κηδεία του Ντίνου Καρύδη θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη, στη 13:30 στο κοιμητήριο Ζωγράφου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *