Ηράκλειο: Στη φυλακή 21χρονος για την κακοποίηση του 2,5 ετών παιδιού της συντρόφου του


Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε σήμερα, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ηρακλείου, ο 21χρονος από την Παλαιστίνη που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή για την κακοποίηση της μόλις 2,5 ετών κόρης της συντρόφου του.


Η νεαρή μητέρα του παιδιού που επίσης απολογήθηκε για τις μαρτυρικές συνθήκες που βίωνε το παιδί της, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα πρέπει να εμφανίζεται 2 φορές το μήνα στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου ενώ της απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα.

«Είναι αρνητικός στις κατηγορίες εξαρχής. Αυτό που ισχυρίστηκε είναι ότι ουδέποτε χτύπησε την ανήλικη, αλλά ότι το κορίτσι γλίστρησε στο μπάνιο και χτύπησε στο σοβατεπί. Είπε ότι ειδοποίησε αμέσως την μητέρα του αλλά ήρθε η αστυνομία», δήλωσε ο δικηγόρος του 23χρονου.

Από την πλευρά της η μητέρα του παιδιού σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε ότι δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό για την κακοποιητική συμπεριφορά του συντρόφου της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, με εντολή της ανακρίτριας, θα διεξαχθεί έρευνα των κοινωνικών υπηρεσιών για το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού, του οποίου η προσωρινή επιμέλεια με εισαγγελική εντολή έχει δοθεί στους παππούδες της μητέρας του παιδιού. Επίσης, θα διερευνηθεί το ενδεχόμενο της σεξουαλικής κακοποίησης του μικρού κοριτσιού.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *