Θρήνος για τη Νικολέτα Διαμαντάκου που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στην Τουρκία – Η τελευταία φωτογραφία από την Έφεσο

Η Νικολέτα Διαμαντάκου, υπεύθυνη επικοινωνίας του κόμματος Κοινωνία Αξιών, είναι η άτυχη γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο στην Τουρκία όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε σε χαντάκι έξω από την πόλη Ουσάκ στα δυτικά της γειτονικής χώρας.


Όπως αναφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η 67χρονη πέθανε στο σημείο του τροχαίου, αφού εκτοξεύτηκε από το όχημα το οποίο οδηγούσε ένας 59χρονος Έλληνας. Στο αυτοκίνητο επέβαινε και άλλη μια 63χρονη γυναίκα η οποία τραυματίστηκε.

Η 67χρονη, δύο μέρες πριν το τροχαίο δυστύχημα, είχε δημοσιεύσει στο Instagram μία φωτογραφία από τον αρχαιολογικό χώρο της Εφέσου, τον οποίο είχε επισκεφθεί.

«Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή και βαθιά μου συλλυπητήρια για τον τραγικό χαμό της Νικολέτας Διαμαντάκου, υπεύθυνης επικοινωνίας του κόμματος Κοινωνία Αξιών. Πέρυσι, τέτοια ακριβώς εποχή, κάναμε από κοινού προεκλογική εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές. Η Νικολέτα ήταν μια αφοσιωμένη μαχήτρια της πολιτικής και της τέχνης. Είναι απολύτως σοκαριστικό, αυτό που συνέβη» έγραψε στο Facebook η δημοτική σύμβουλος Αθηναίων, Δέσποινα Λιμνιωτάκη, για την άτυχη γυναίκα.


Μιλώντας στο patris.gr για την Νικολέτα Διαμαντάκου, είπε ότι «ήταν η ψυχή του κόμματος Κοινωνία Αξιών και η οργάνωση πίσω από την ετήσια γιορτή για το «Μικρό Παρίσι των Αθηνών». Ήταν μαχητική και «κρατούσε» τα κλειδιά της λειτουργίας της Κοινωνίας Αξιών, στα χέρια της».


«Πέθανε όπως έζησε, ταξιδεύοντας και αναζητώντας την τέχνη, την ιστορία και την ελευθερία», πρόσθεσε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *