Μαρινέλλα: Κρίσιμη θεωρείται η κατάσταση της υγείας της – Νοσηλεύεται στην εντατική του «Υγεία» με αιμορραγικό εγκεφαλικό


Ιδιαίτερα κρίσιμα θεωρούνται από τους θεράποντες γιατρούς τα επόμενα 24ωρα για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας της Μαρινέλλας. Η μεγάλη ερμηνεύτρια νοσηλεύεται από χθες το βράδυ στη ΜΕΘ του Υγεία με αιμορραγικό εγκεφαλικό, όταν κατέρρευσε επί σκηνή στη μεγάλη συναυλία της στο Ηρώδειο, για την οποία είχαν προηγηθεί πολύωρες πρόβες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, πριν βγει στο καμαρίνι της ένιωθε έντονο πονοκέφαλο.


Ξεκίνησε κανονικά για να καταρρεύσει ενώ ερμήνευε το τρίτο τραγούδι. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ η εταιρεία παραγωγής της συναυλίας ανακοίνωσε την ακύρωση της συναυλίας.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για Μαρινέλλα:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.


Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Η 86χρονη εμβληματική τραγουδίστρια λιποθύμησε, ενώ ερμήνευε το τραγούδι «Εγώ κι Εσύ (Τα λόγια είναι περιττά)», και πιο συγκεκριμένα τον στίχο «Θεέ μου μας έμαθε εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε».

Αμέσως οι μουσικοί της έσπευσαν να τη συνδράμουν. Το κοινό πάγωσε στις θέσεις του και λίγα λεπτά μετά το περιστατικό, έλαβε ενημέρωση από τους ανθρώπους της παραγωγής πως η συναυλία αναβάλλεται.

Η Μαρινέλλα διακομίστηκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Υγεία», με συμπτώματα εγκεφαλικού, και υποβλήθηκε σε κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο, αφού προηγουμένως είχε δεχθεί τις πρώτες βοήθειες στο καμαρίνι της.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της εμβληματικής ερμηνεύτριας βρίσκονται η κόρη και η εγγονή της, καθώς και ο Τάκης Ζαχαράτος. Χιλιάδες είναι, δε, τα μηνύματα συμπαράστασης και οι ευχές από τους θαυμαστές της.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη μιλώντας το πρωί στον ANT1 τόνισε ότι ο πονοκέφαλος είναι το πρώτο σύμπτωμα ενός Αιμορραγικού Εγκεφαλικού Επεισοδίου.

Οι πρώτες 48 ώρες, τόνισε η Ματίνα Παγώνη είναι κρίσιμες, μετά θα εκτιμηθεί πως θα αντιδράσει ο οργανισμός της.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *