Βανδή: Περήφανη για τον Βασίλη Μπισμπίκη – Η ανάρτηση στο Instagram

Η γνωστή τραγουδίστρια ανήρτησε insta story στο οποίο προωθεί τη μεγάλη θεατρική επιτυχία “Άνθρωποι και ποντίκια” που σκηνοθετούσε ο αγαπημένος της, η οποία είναι διαθέσιμη από την 1η Ιανουαρίου για on demand παρακολούθηση μέσω γνωστής πλατφόρμας.


“Ταλαντούχα πλάσματα όλοι τους!” γράφει αρχικά η Δέσποινα Βανδή που κάνει tag στη φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη και σημειώνει “Proud of you”, δηλαδή “περήφανη για εσένα”. Στη συνέχεια προσθέτει: “Όσοι δεν έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά  αυτήν την υπέροχη παράσταση  τώρα μπορείτε! Μην τη χάσετε ! Ό,τι καλύτερο!”

H παράσταση το περασμένο καλοκαίρι κινηματογραφήθηκε και μεταδόθηκε σε on demand προβολές μέσω της πλατφόρμας με τη σκηνοθετική υπογραφή του Βασίλη Μπισμπίκη από κοινού με τον διευθυντή φωτογραφίας Δημήτρη Κατσαϊτη.

Η ιστορία:
Ο Βασίλης Μπισμπίκης με μια παράσταση ακραίου ρεαλισμού αφηγείται τη ζωή δύο εκτοπισμένων ψυχών, του Βασίλη και του Λένου στην περιοχή του Ρέντη, μέσα σε βιομηχανικές αποθήκες και εργοστάσια που αναζητούν δουλειά.

Οι ήρωες του «Άνθρωποι και ποντίκια» είναι εργάτες ταλαιπωρημένοι από τη δουλειά και την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν. Αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό και κυρίως την ανάγκη για ένα μεροκάματο.


Ο ρατσισμός, το απατηλό όνειρο για μια μικρή ιδιοκτησία, η δύναμη της φιλίας, η σημασία της ελπίδας, τα ιδανικά της αφοσίωσης, της πίστης, της αυτοδιάθεσης και της αλληλεγγύης, είναι τα στοιχεία της διαχρονικότητας του έργου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *