Τα πλουσιότερα κατοικίδια στον κόσμο: Η γάτα της Τέιλορ Σουίφτ στην τρίτη θέση

Η γάτα της τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift), «Ολίβια Μπένσον» βρίσκεται στο νούμερο τρία στη λίστα με τα πλουσιότερα κατοικίδια στο κόσμο με καθαρή αξία $97 εκατομμύρια.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα AllAboutCats.com η λίστα διαμορφώθηκε από τα κέρδη που έχουν μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram από δημοσιεύσεις, περισσότεροι ακόλουθοι, και «likes» με εξαίρεση τη γάτα της Τέιλορ Σουίφτ. Το 2020 για παράδειγμα, η Τέιλορ Σουίφτ δημοσίευσε μια φωτογραφία της «Ολίβια», η οποία συγκέντρωσε περισσότερα από 2 εκατομμύρια «likes» στη σελίδα της στο Instagram.

«Η αξιολάτρευτη σκωτσέζικη φολντ «Ολίβια», απέκτησε την περιουσία της πρωταγωνιστώντας μαζί με τη σούπερ σταρ-ιδιοκτήτρια της σε πολλά μουσικά βίντεο, έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά προϊόντων και έχει κάνει διαφημιστικά μεγάλου προϋπολογισμού,» εξηγεί η ιστοσελίδα, προσθέτοντας ότι δεν έχει δικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πλουσιότερο κατοικίδιο στον κόσμο, είναι ο γερμανικός ποιμενικός «Gunther VI», με καθαρή αξία $500 εκατομμύρια, ενώ τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει η γάτα «Nala» με $100 εκατομμύρια και 4,4 εκατομμύρια να την ακολουθούν στο Instagram.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *