Συνελήφθη ο ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς – H φίλη τον κατήγγειλε ότι πήγε να την πνίξει

 

Συνελήφθη ο ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς στη Νέα Υόρκη με την κατηγορία ότι πήγε να στραγγαλίσει τη φίλη του. Αστυνομικοί συνέλαβαν στις 11:15 το πρωί του Σαββάτου (25.3.2023) τον Αμερικανό ηθοποιό μέσα σε ένα διαμέρισμα στο Τσέλσι στην περιοχή του Μανχάταν στις ΗΠΑ.


Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο μετά από κλήση που είχε γίνει νωρίτερα στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 911 από γυναίκα, που κατήγγειλε ότι ο ηθοποιός πήγε να την πνίξει.

Η έρευνα της αστυνομίας της μεγαλούπολης των ΗΠΑ έδειξε ότι ο 33χρονος ηθοποιός, διαπληκτίστηκε με μια 30χρονη γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με το TMZ, φέρεται να είναι φίλη του.

Η 30χρονη έφερε ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό της και κατήγγειλε στις αρχές ότι δέχθηκε επίθεση από τον ηθοποιό.

Στη συνέχεια η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο της περιοχής των ΗΠΑ, με την κατάσταση της υγείας της να μην διατρέχει κάποιο κίνδυνο, όπως ανέφερε η New York Post.


Ο ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς συνελήφθη χωρίς να φέρει καμία αντίσταση. Μπήκε στο κρατητήριο και κατηγορήθηκε για απόπειρα πνιγμού, επίθεση και κακοποίηση. Σύμφωνα με την αστυνομία, πάντως, δεν βρίσκεται πλέον υπό κράτηση.


Όπως ανέφερε το TMZ, όλα έγιναν από μια κρίση ζήλιας της φίλης του Τζόναθαν Μέιτζορς. Ο υποψήφιος για Emmy ηθοποιός και η φίλη του, φέρεται να είχαν διαπληκτιστεί ενώ έπαιρναν ταξί για να επιστρέψουν από ένα μπαρ στο Μπρούκλιν των ΗΠΑ.

Η διαμάχη ξεκίνησε όταν η φίλη του Μέιτζορς είδε μια άλλη γυναίκα να του στέλνει μηνύματα και τσακώθηκε μαζί του.

Ο ηθοποιός φέρεται να εκνευρίστηκε. Έπιασε τη φίλη από το χέρι και την χαστούκισε. Η γυναίκα ισχυρίστηκε πως μετά το χαστούκι ο ηθοποιός έβαλε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της και επιχείρησε να την πνίξει.

Οι δυο τους έφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις εκείνο το βράδυ. Η 30χρονη την επόμενη μέρα φέρεται να κάλεσε την αστυνομία και να έκανε την καταγγελία.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *