Survivor All Star: Συνεχίζεται το σερί των Μπλε – Η πρώτη υποψήφια και η οικειοθελής αποχώρηση

Οι Μαχητές έχουν «γυρίσει το παιχνίδι» στο Survivor All Star, καθώς με μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση κατάφεραν να κατακτήσουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους και να στείλουν τους Κόκκινους σε μια ακόμα ψηφοφορία.


Η ομάδα των Κόκκινων καταλογίζει στις νέες προσθήκες την ευθύνη των ηττών και με την Χριστίνα Κεφαλά να έχει ήδη αποχωρήσει, οι ψήφοι στο τελευταίο Συμβούλιο κατευθύνθηκαν όλες προς Ευρυδίκη και Ελευθερία.

Τελικά, η παίκτρια που είναι υποψήφια προς αποχώρηση αυτή τη φορά είναι η Ελευθερία Ελευθερίου. Η ίδια είπε πως περίμενε να ψηφιστεί και απλά ελπίζει να είναι μόνο αγωνιστικοί οι λόγοι. Ωστόσο, τόνισε ότι ακόμα και αγωνιστικοί να μην είναι, δεν την ενδιαφέρει.

Αυτό όμως που σόκαρε τους πάντες στο συμβούλιο ήταν η αναπάντεχη ανακοίνωση του Στάθη Σχίζα ότι επιθυμεί να αποχωρήσει οικειοθελώς, με το αίτημα του να γίνεται δεκτό από την παραγωγή.

Ειδικότερα, ο Στάθης Σχίζας πήρε τον λόγο και προχώρησε σε μια μακροσκελή ανακοίνωση που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. «Τελείως τυχαία, ακριβώς την ίδια μέρα, πέρσι μπήκα στο δικό Survivor. Μπήκα με τόσο πολύ αγάπη πραγματικά, τόσο πάθος, γιατί ήταν όνειρο μου να ζήσω αυτή την εμπειρία. Το ζω, ο κόσμος με αγαπάει, ο κόσμος με αναδυκνείει νικητή για τις αξίες και την ηθική μου και έρχομαι σε αυτό το παιχνίδι φέτος και βλέπω ένα διαφορετικό παιχνίδι. Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα. Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει «πρόσεχε μου την κοπέλα μου» και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν. Έχουμε καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου, κάτι τελείως έξω από την αξιοπρέπεια μου. Με έχουν βρίσει όταν δεν με έχει πει στη ζωή μου κανείς ψεύτη και όλα αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν απέναντι μου» τόνισε χαρακτηριστικά ο νικητής του περσινού κύκλου του Survivor.


«Είναι κάτι πολύ ξένο για μένα αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι θα χαρούν όλοι με αυτό που θα πω αλλά κυρίως με νοιάζει που χαίρομαι εγώ Εγώ θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι, τέλος και η απόφαση μου είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη. Σεβαστείτε αυτό που λέω, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι. Χαίρομαι που θα βγω έξω και θα μπορώ να κοιτάξω στα μάτια τον κόσμο, την κόρη μου και την οικογένεια μου. Γυρνάω λοιπόν στην κόρη μου, στη γυναίκα μου, στην οικογένεια μου. Τέλος, είναι δική μου απόφαση. Δεν είμαι εγώ αυτός που έχει έρθει εδώ μέσα με αυτά που βλέπω».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Survivor All Star: Συνεχίζεται το σερί των Μπλε – Η πρώτη υποψήφια και η οικειοθελής αποχώρηση”