Survivor All Star: Χαμός στους Μαχητές – Ο Τάκης Καραγκούνιας στον «τάκο»

Οι Μπλε έχασαν τη δεύτερη ασυλία και οι συνεχείς εντάσεις που φαίνεται να… ακολουθούν Τάκη Καραγκούνια τον οδήγησαν στη θέση του δεύτερου υποψήφιου προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα από το Survivor All Star.


Το επεισόδιο της Δευτέρας ξεκίνησε με τον Τάκη Μαρτίκα να κάνει καυστικά σχόλια για το ενδιαφέρον του Τάκη Καραγκούνια προς την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Δεν θα εξυπηρετήσω εγώ το φλερτ του Τάκη. Τάκη μου δεν θέλω να μου αγχώνεσαι. Δεν είναι η Ελευθερία σου υποψήφια. Δεν θα στην πειράξει κανείς. Ξέρω ότι θα κάνεις τα πάντα για να μην βγει υποψήφια κι αποχωρήσει. Γιατί θέλεις διακαώς να ευδοκιμήσει μαζί της το φλερτ. Δεν θα στην πειράξει κανείς την Ελευθερία» είπε αρχικά ο Μαρτίκας στο Survivor.

«Θα μπορείς βέβαια να την διεκδικήσεις κι εκτός παιχνιδιού, όχι στο παιχνίδι. Υπάρχει κι η έξω ζωή, που είναι όλη δική σου. Εύχομαι να καταφέρεις και την Ελευθερία, που ποθείς τόσο πολύ. Για αυτό Τάκη μου μην προτρέχεις να κατηγορήσεις τους Κόκκινους μην ψηφίσουν Ελευθερία γιατί έχεις τους δικούς σου προσωπικούς λόγους απέναντί της. Μην εμπλέκεις την ομάδα μας με τα προσωπικά σου συμφέροντα και κυρίως τα ερωτικά συμφέροντα που επιδιώκεις» πρόσθεσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, που έχει αποδείξει ότι δεν ξέρει να χάνει, ηττήθηκε στον τελευταίο κρίσιμο πόντο, με αποτέλεσμα οι Μαχητές να χάσουν την ασυλία με σκορ 10-7.


Τάκης Καραγκούνιας και Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκαν αντίπαλοι στον αποψινό στίβο μάχης με τον παίκτης της κόκκινης ομάδας να παίρνει τη νίκη και ο παίκτης της μπλε να μην μπορεί να το πιστέψει.


Η αντίδραση ωστόσο ήρθε από τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος ενώ πανηγύριζε τη νίκη του Μαρτίκα «έφαγε» μια γονατιά από τον Καραγκούνια.

Ο Μπάρτζης πίστεψε ότι ο παίκτης των Μπλε το έκανε επίτηδες όταν όμως έγινε αντιληπτό από την ομάδα του και του ζήτησαν τον λόγο εκείνος είπε πως έγινε κατά λάθος.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο 50χρονος μισθοφόρος είχε έντονο καυγά με τον Ηλία Γκότση, ο οποίος συνεχίστηκε και στην καλύβα των Μαχητών και στο Συμβούλιο.

Αργότερα στην ψηφοφορία, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης πήρε πέντε ψήφους αλλά ο Τάκης Καραγκούνιας είχε έξι και έτσι βγήκε υποψήφιος.


Στην συνέχεια, ο Καραγκούνιας εκτόξευσε τα βέλη του στον Ηλία Γκότση και τον κατηγόρησε ευθέως ότι δειλιάζει να ματσάρει καλύτερους παίκτες αγωνιστικά.

«Έχω το θάρρος να λέω την γνώμη μου χωρίς να κολλώ. Έτρεχα στα κύματα κι ο Ηλίας Γκότσης λιαζόταν κάτω από έναν φοίνικα» είπε μεταξύ άλλων μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *