Survivor All Star: Ανέβηκαν οι τόνοι στο συμβούλιο – Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά την σύσταση των νέων ομάδων αλλά και την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, οι παίκτες ρίχτηκαν για άλλη μια φορά στη μάχη, διεκδικώντας την τρίτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor All Star.


Ωστόσο, στην αρχή του επεισοδίου της Τρίτης οι παίκτες και των δύο ομάδων σχολίασαν την αποβολή των δύο παικτών της μπλε ομάδας για παραβίαση των κανόνων.

Την ασυλία κατάφεραν εν τέλει να κατακτήσουν οι Κόκκινοι, ενώ τον τελευταίο πόντο της νίκης έφερε στην ομάδα του ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος αγωνίστηκε εναντίον του Νίκου Μπάρτζη.

Το αγώνισμα έληξε με 10-8, με τους παίκτες των Κόκκινων να στέλνουν και άλλους Μπλε στον τάκο, παρά την προσπάθειά των δεύτερων να κρατήσουν «ζωντανή» την ομάδα τους.

Έτσι η μπλε ομάδα προχώρησε σε μια γνώριμη για αυτούς διαδικασία ώστε να βγάλει και 4ο παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση.


Η ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού, μετά την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου έβγαλε στον «τάκο» και την Ελένη Χαμπέρη.


Το συμβούλιο πήρε τη μορφή – θρίλερ, ενώ η υποψηφιότητα της Ελένης σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, κυρίως από την Κόκκινη ομάδα. Τον λόγο πήραν αργότερα οι τέσσερις υποψήφιοι αυτής της εβδομάδας προς αποχώρηση.

Όσον αφορά την τηλεθέαση, το Survivor All Star άγγιξε το 17,1% στο σύνολο και το 15,4% στο δυναμικό κοινό. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε με «πεσμένα» ποσοστά, παρά τις εντάσεις και τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *