Στάθης Μαντζώρος : «Πολλά κι έντονα γεγονότα θα γίνουν στο Σασμό , οι χαρακτήρες θα αποκαλυφθούν»

«Ο Παντελής είναι ένας χαρακτήρας που θέλει να γνωρίζει, γιατί φοβάται. Θέλει να τα ελέγχει όλα» λέει ο Στάθης Μαντζώρος στο «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής υποδύεται τον Παντελή, τον καφετζή του χωριού, στον «Σασμό», τη σειρά του Alpha που χτυπάει κόκκινο στους πίνακες τηλεθέασης.


Χθες, Τετάρτη 08 Δεκεμβρίου, είχε την απόλυτη πρωτιά, σε όλες τις κατηγορίες κοινού, με 32,9% στο σύνολο κοινού, 29,6 στο δυναμικό κοινό 18-54, ενώ 2.551.000 θεατές συντονίστηκαν έστω για 1 λεπτό με τον «Σασμό».

Σύμφωνα με τον Στάθη Μαντζώρο… «μικρές κοινωνίες μεγάλα προβλήματα. Τα πράγματα στα χωριά μεγεθύνονται. Παίρνουν τεράστιες διαστάσεις. Και στο καφενείο του Παντελή που λειτουργεί και λίγο ως χορός αρχαίας τραγωδίας, βάζουν και λίγο… «σάλτσα» και τα πράγματα καθορίζονται».

Η Καλλιόπη βρήκε το όπλο κι ανακάλυψε ότι ο γιος της είναι ο φονιάς του Στεφανή. «Προσπαθεί να προστατέψει τον γιο της, αλλά θα δούμε πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό…. Το όπλο του φόνου του Στεφανή, προς το παρόν, δεν θα το βρουν» προσθέτει. «Ο Μανόλης κάποια στιγμή θα μιλήσει» αποκαλύπτει ο Στάθης Μαντζώρος.

Όσο για τη συνέχεια… «Η ιστορία θα ανοίξει και οι χαρακτήρες θα αποκαλυφθούν. Θα γίνουν πράγματα και μέσα στο σπίτι του Παντελή και γενικότερα. Ο Παντελής θα πάρει θέση σε όλα αυτά που θα γίνουν. Θα γίνουν πολλά γεγονότα… Κι έντονα. Το ένα θα διαδέχεται το άλλο. Θα βγουν πολλά πρόσωπα, θα συνδεθούν μεταξύ τους και η ιστορία θα αρχίσει να κορυφώνεται…» καταλήγει.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *