Σοκ στο Χόλιγουντ! Τι είναι η αφασία που αναγκάζει τον Μπρους Γουίλις να αποσυρθεί

Όσοι είχαν δουλέψει με τον σταρ τα τελευταία χρόνια είχαν γίνει μάρτυρες της σταδιακής επιδείνωσης του.


Σε συνεντεύξεις με τους LA Times, πάνω από 20 άτομα που βρέθηκαν στο ίδιο σετ με τον Μπρους Γουίλις εξέφρασαν ανησυχία για την κατάστασή του. Αυτά τα άτομα εξέφραζαν αμφιβολίες για το αν ο σταρ έχει πλήρη επίγνωση των όσων συμβαίνουν γύρω του στο γύρισμα, όπου πληρωνόταν περίπου 2 εκατομμύρια για δύο μέρες δουλειάς, σύμφωνα με έγγραφα στα οποία απέκτησε πρόσβαση η εφημερίδα.

Συντελεστές περιέγραψαν τραγικά στιγμιότυπα κατά τα οποία ο πολυαγαπημένος πρωταγωνιστής έδειχνε σημάδια απώλειας της οξύνοιάς του και αγωνιζόταν να θυμηθεί τα λόγια του.

Ένας άλλος ηθοποιός υπενθύμιζε συνεχώς μέσα από ένα ακουστικό στον 67χρονο σταρ τις ατάκες του.  Οι περισσότερες σκηνές, ιδίως αυτές που περιλάμβαναν πυροβολισμούς, γυρίζονταν με αντικαταστάτη για τον Γουίλις.

Η αφασία «συμβαίνει συνήθως ξαφνικά μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο ή έναν τραυματισμό το κεφάλι» σύμφωνα με την Mayo Clinic, η οποία αναφέρει ότι η πάθηση μπορεί επίσης να εμφανιστεί σταδιακά «από έναν βραδέως αναπτυσσόμενο όγκο στον εγκέφαλο ή μια ασθένεια που προκαλεί προοδευτική, μόνιμη βλάβη».


Η οικογένεια, ωστόσο, δεν αποκάλυψε την αιτία της αφασίας του Μπρους Γουίλις.


Τα άτομα με αφασία βιώνουν αλλαγές στην ικανότητά τους να επικοινωνούν, σημειώνει η Mayo Clinic και «μπορεί να μιλούν με σύντομες ή ημιτελείς προτάσεις, να σχηματίζουν προτάσεις που δεν έχουν νόημα, να αντικαθιστούν μια λέξη με μία άλλη ή έναν ήχο με έναν άλλον, να μιλούν με μη αναγνωρίσιμες λέξεις, να μην καταλαβαίνουν τη συζήτηση των άλλων ή να γράφουν προτάσεις που δεν έχουν νόημα».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *