Πρωινή ζώνη: Αγώνας δρόμου για τις πρεμιέρες – Το… Mega φέρνει νωρίτερα πίσω Τσιμτσιλή και Καινούργιου

Ανατροπές στον προγραμματισμό των  καναλιών σχετικά με την πρωινή ζώνη φέρνει ο μεγάλος ανταγωνισμός.


 Οι «βιαστικοί» συμπαρασύρουν και τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα να μετακινείται σιγά-σιγά νωρίτερα η έναρξη της σεζόν και για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Σύμφωνα με τη Realnews, η αλλαγή αφορά τον προγραμματισμό του Alpha, που, ενώ αρχικά σχεδίαζε να βγει στον αέρα στις 12 Σεπτεμβρίου, τελικά μετακινεί το σημείο εκκίνησης μία εβδομάδα νωρίτερα, ακολουθώντας το παράδειγμα του Mega, που σχεδιάζει να βγάλει στον αέρα όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές της πρωινής ψυχαγωγική ζώνης τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Για να μην αφήσουν ελεύθερο το πεδίο στην Ελεονώρα Μελέτη («Mega καλημέρα») και στη Δανάη Μπάρκα («Πάμε Δανάη»), τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου θα πει την πρώτη «καλημέρα» της σεζόν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με σύσσωμη την ομάδα της, καθώς και η Κατερίνα Καινούριου με ανανεωμένο πάνελ, στο οποίο θα μετέχουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Ξενοφών Σκιντζής, που αποχώρησε από  τον ΣΚΑΪ.

 
Το νήμα της πρωινής ψυχαγωγίας θα «κόψει» πρώτο το Open στις 29 Αυγούστου με την επαναφορά της Μπέττυς Μαγγίρα και της Ελένης Τσολάκη τα Σαββατοκύριακα. Οσο για τους υπόλοιπους της «καυτής» ζώνης 10:00-13:00, ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1, η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ και το ντουέτο Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου στο Star αναμένεται να βγουν τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει η Realnews, οι ομάδες με τις λιγότερες αλλαγές σε σχέση με την περσινή σεζόν εμφανίζονται πιο έτοιμες να βγουν στη «μάχη», ενώ στα κανάλια όπου υπήρξαν μεγάλες ανακατατάξεις απαιτείται μεγαλύτερος χρόνος για τις τελικές εκκρεμότητες.
Και σαν να μη φτάνουν αυτά, μπαίνει στη μέση και η… αστρολογία, καθώς η έλευση του ανάδρομου Ερμή γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου αποτελεί για κάποιους παρουσιαστές
και για κάποια επιτελεία επιπλέον επιχείρημα για να επισπεύσουν τις πρεμιέρες, ώστε να μην συμπέσουν με την… περίεργη αστρολογική συγκυρία.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *