Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην τηλεόραση – Πώς θα υποδεχτούν τα κανάλια το 2023

Πλούσιο είναι το μενού που θα μας προσφέρουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα κανάλια για την υποδοχή του 2023.


ΕΡΤ1

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με μια παρέα από πενήντα ξεχωριστούς καλεσμένους προσκαλούν τους τηλεθεατές, το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς, στις 22:00, στην ΕΡΤ1, σ’ ένα πρωτότυπο κεφάτο, εορταστικό πρόγραμμα, σε μια μεγάλη γιορτή, για να πούμε όλοι μαζί «1, 2, 3… Έρχεται το ’23!» και να υποδεχτούμε με χαρά και αισιοδοξία τη νέα χρονιά.

Τον Σπύρο Παπαδόπουλο πλαισιώνουν ο ανατρεπτικός Φοίβος Δεληβοριάς, ο μοναδικός Νίκος Πορτοκάλογλου και ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης και σολίστας του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, οι οποίοι ντύνουν μουσικά τη βραδιά!

Τα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου ερμηνεύει με την ξεχωριστή φωνή της η Γιώτα Νέγκα, ενώ η Ρένα Μόρφη, με την ιδιαίτερη φωνή της, θα μας χαρίσει πολλά αγαπημένα τραγούδια και διασκευές. Τις τρεις ώρες της μουσικής βραδιάς υπογράφει μια εξαιρετική μπάντα, «Οι Μουσικοί του Κουτιού». Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι αλλά και συνθέτες που μας κρατάνε συντροφιά καθημερινά μέσα από το πρόγραμμα της ΕΡΤ γιορτάζουν μαζί μας την αλλαγή του νέου χρόνου, σε μια μαγική βραδιά γεμάτη γλυκιές αναμνήσεις, μοναδικές εκπλήξεις και πολλά αγαπημένα τραγούδια.


Η ΕΡΤ1 θα συνδεθεί ζωντανά δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα με την εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων, που παρουσιάζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο παρουσιαστών της ΕΡΤ. Στη σκηνή θα ανέβει ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και μαζί με τους Αθηναίους θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την αλλαγή του χρόνου.


ΕΡΤ2

Λίγες ώρες πριν από την έλευση της νέας χρονιάς (21:00), προσμένοντας το νέο έτος, η Λένα Αρώνη συγκεντρώνει μία υπέροχη παρέα καλλιτεχνών, οι οποίοι μοιράζονται ιστορίες, ευχές, αναμνήσεις και ωραίες μουσικές. Ο συνθέτης Κώστας Λειβαδάς, η τραγουδίστρια Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο πολυαγαπημένος πρωταγωνιστής του θεάτρου και της τηλεόρασης Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ομοτράπεζοι, περνάνε στιγμές με αγάπη, τρυφερότητα, χαμόγελο και τραγουδούν επιτυχίες και κάλαντα!

Στις 22:00 η ΕΡΤ2 θα συνδεθεί με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) το οποίο φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται το κοινό για την αλλαγή του χρόνου.

Το πρόγραμμα της Παραμονής Πρωτοχρονιάς ανοίγει στις 22:30 ο Jerome Kaluta και η Big Band του με μία μοναδική συναυλία με soul και funk επιτυχίες.


Ο χρόνος αλλάζει με ένα θεαματικό show πυροτεχνημάτων που θα φωτίσει τον αττικό ουρανό, ενώ, τα πρώτα λεπτά του νέου έτους, δίνεται το σήμα εκκίνησης για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, τον καθιερωμένο πλέον SNF RUN: 2023 FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Στη συνέχεια, στήνεται ένα μεγάλο πάρτι στην Αγορά με τον Ιταλό DJ Beppe Loda. Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι εντυπωσιακές χορογραφίες των Σιντριβανιών στο Κανάλι. Οικοδέσποινα της λαμπερής γιορτής είναι η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη.

ΕΡΤ3

Τα μεσάνυχτα Ο Διονύσης Σαββόπουλος, επιστρέφει στην γενέτειρα του 60 χρόνια μετά, στήνοντας μια μουσική βραδιά, που επιμελείται καλλιτεχνικά ο ίδιος. Θα παρουσιάσει μερικές από τις αγαπημένες του μελωδίες, ειδικά επιλεγμένες και ενορχηστρωμένες για το Φεστιβάλ Επταπυργίου του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Τις ενορχηστρώσεις υπογράφουν ο Αντώνης Σουσάμογλου και ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό την μπαγκέτα του αρχιμουσικού Μίλτου Λογιάδη θα φωτίσει πτυχές του έργου του Διονύση Σαββόπουλου.

Alpha

O Alpha κάνει ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με τον τελικό του J2US. Έναν τελικό που θα έχει αγωνία, θέαμα, λάμψη, αλλά και μοναδικούς καλεσμένους! Ο Νίκος Κοκλώνης και η ξεχωριστή παρέα του J2US την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα υποδεχτούν on stage το μεγαλύτερο ελληνικό μουσικό συγκρότημα, τις MEΛΙSSES και τον σαρωτικό frontman τους, Χρήστο Μάστορα, για να… ρίξουν το πλατό! Στη σκηνή του J2US οι MEΛISSES θα συναντήσουν μουσικά την αγαπημένη κριτή του σόου, την one and only Δέσποινα Βανδή, για να βάλουν φωτιά σε ένα ακόμα Σαββατόβραδο.

Το πρωτοχρονιάτικο πάρτι του J2US θα έχει πολλές ακόμα εκπλήξεις. Η Χαρά Βέρρα και ο Γιάννης Καψάλης θα ξεσηκώσουν κοινό και τηλεθεατές με το πιο αυθεντικό παραδοσιακό γλέντι, ενώ στη σκηνή του Just The 2 Of Us θα ερμηνεύσουν τις μεγάλες επιτυχίες τους δύο αγαπημένοι coaches του φετινού σόου, η λαίδη του λαϊκού τραγουδιού Άντζελα Δημητρίου και ο άρχοντας Sotis Βολάνης.

Αυτή την τόσο ξεχωριστή βραδιά, την πρώτη τηλεοπτική αλλαγή χρόνου live μετά από πολλά χρόνια, ο Νίκος Κοκλώνης θα καλωσορίσει ξανά στη σκηνή του Just The 2 Of Us και τα 16 ζευγάρια που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε αυτή τη σεζόν, ενώ οι τέσσερις φιναλίστ, η Ιλάειρα Ζήση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο Λευτέρης Μητσόπουλος με τη Λόλα, η Ματίνα Νικολάου με τον Βασίλη Πορφυράκη και ο Πάνος Τριανταφύλλου με τη Φωτεινή Δάρρα, θα δώσουν ρεσιτάλ ερμηνείας στην τελευταία τους μουσική μονομαχία!

MEGA

Στις 21:00 η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Πάνο Κιάμο, σε μία βραδιά γεμάτη μεγάλες επιτυχίες, εκλεκτούς καλεσμένους, ντουέτα-έκπληξη και αμέτρητες ευχές για τη χρονιά που έρχεται.

Ο Πάνος Κιάμος, ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, που ξέρει όσο λίγοι να ξεσηκώνουν τον κόσμο με την εκρηκτική σκηνική του παρουσία και τα δημοφιλή σουξέ του, πρωταγωνιστεί σε ένα εορταστικό πάρτι με πολύ κέφι.

Δίπλα του θα βρεθεί ο μοναδικός Tonis Sfinos, ο οποίος έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου με το πολύπλευρο και αστείρευτο ταλέντο του, βάζοντας τη δική του πινελιά σε αυτό το λαμπερό show.

OPEN

Στις 21.00, ο Γιάννης Μπέζος και το «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» υποδέχεται τη Μελίνα Ασλανίδου και αγαπημένους ηθοποιούς, σε μια μοναδική βραδιά, γεμάτη τραγούδι, κέφι και χορό, για να συναντήσουμε το 2023 με την πιο απολαυστική παρέα.

Η Μελίνα Ασλανίδου με την υπέροχη φωνή της μας χαρίζει τις μεγάλες επιτυχίες της και μαζί της αναλαμβάνουν χρέη τραγουδιστή οι Μπέσυ Μάλφα, Δημήτρης Σταρόβας, Ρένος Χαραλαμπίδης, Αντώνης Λουδάρος, Τζένη Μπότση, Μαρία Σολωμού, Ελένη Καρακάση, Άννα Κουτσαφτίκη, Σοφία Παυλίδου, Κατερίνα Θεοχάρη, Θοδωρής Αντωνιάδης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Γιάννης Κρητικός, Νίκη Βακάλη και Ελευθερία Κοντογεώργη. Όλοι τους μια παρέα σε μεγάλα κέφια, με τρομερή ενέργεια και διάθεση, μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές και τους απολαμβάνουμε έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *