«Όταν έμαθα σήμερα ότι έχω κορονοϊό, πλάνταξα στο κλάμα, δεν ήξερα τι να κάνω…»

Η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και θα περάσει την καραντίνα με την κόρη της.


Η παρουσιάστρια μίλησε στον αέρα της εκπομπής, Τι λες τώρα και ανέφερε τα συμπτώματα που έχει αλλά και πώς αντέδρασε όταν ενημερώθηκε ότι είναι θετική στον κορονοϊό!

Αρχικά τόνισε: «Βγήκε το μοριακό, είμαι θετική. Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση είναι ότι την Τρίτη το απόγευμα για να ταξιδέψω Ελβετία – Ελλάδα, έκανα υποχρεωτικά μοριακό και ήμουν αρνητική. Πώς ξαφνικά βρέθηκα σε αυτή την κατάσταση, δε ξέρω! Είπα σε μένα γιατί έτυχε αυτό. Δε μου μίλησε ο κορονοϊός και μου είπε «τώρα σου ‘ρχομαι, ετοιμάσου».

Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα. Το πρωί καθόμουν στο αυτοκίνητο, απελπισμένη, πλαντάζοντας στο κλάμα και έπαιρνα τηλέφωνο όποιον συγγενή και φίλο, μπορούσα να στηριχτώ»!

Και η Κατερίνα Καραβάτου υπογράμμισε πως η Μαρία της τηλεφώνησε την ώρα που ήταν καθοδόν για τη δουλειά και έκλαιγε και δεν ήξερε εκείνη τη στιγμή πώς να τη βοηθήσει.


Η Μαρία Ηλιάκη πρόσθεσε: «Ήμουν λίγο υπερβολική η αλήθεια είναι, αλλά τώρα είμαι πιο ψύχραιμη. Έχω μόνο λίγη κούραση, λίγο πυρετό, αυτά… Έχω 38 πυρετό! Δεν έχω κάτι άλλο. Το Κατερινάκι με κέφια προς το παρόν» είπε η Μαρία Ηλιάκη στη συνέχεια.


Και κατέληξε: «Τώρα που θα συνδεθείτε με την κυρία Γιαμαρέλλου ας μας λύσει επιτέλους τον γρίφο: τελικά στις πέντε ημέρες λήγει η καραντίνα; Γιατί εμένα μου φαίνονται λίγες οι ημέρες»!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *