Μαρινέλλα: Κρίσιμες ώρες για την εμβληματική τραγουδίστρια που κατέρρευσε στη σκηνή – Έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία


Πολύ κρίσιμες ώρες περνάει η Μαρινέλλα. Η εμβληματική τραγουδίστρια κατέρρευσε την ώρα που ήταν επί σκηνής στο Ηρώδειο και τραγουδούσε.


Η Μαρινέλλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία». Η δημοφιλής τραγουδίστρια υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει εγκεφαλική αιμορραγία.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι είχε πολύ έντονο πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του τρίτου μόλις τραγουδιού που ερμήνευε. Ο λόγος για το μυθικό«Τα λόγια είναι περιττά» μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Στον στίχο «Θεέ μου μας έμαθε εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε» η 86χρονη ερμηνεύτρια έδειξε να μην μπορεί να σταθεί καλά, η φωνή της κάπως άλλαξε και ξαφνικά σωριάστηκε στη σκηνή.

Το κοινό πάγωσε με το συμβάν και παρέμεινε στις θέσεις του για αρκετή ώρα, μέχρι να ειδοποιηθούν από την παραγωγή ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά.


Στο πλευρό της βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο προσωπικός της γιατρός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο Ηρώδειο.

Στο νοσοκομείο έχει σπεύσει η κόρη της, Τζωρτζίνα, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της.

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *