Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας συγκρούεται ξανά με τον Μάρκο

Το μυστήριο γύρω από το χαμένο σκουλαρίκι της Αλεξάνδρας ανοίγει έναν νέο κύκλο αντιπαράθεσης μεταξύ της ίδιας και της Ευγενίας, στο σημερινό επεισόδιο του «Έρωτα Φυγά». Δεν χάνουν ευκαιρία να πικάρουν η μία την άλλη και το κλίμα είναι αρκετά τεταμένο.


Εν τω μεταξύ, η υποψηφιότητα του Ιάσονα στον διαγωνισμό για τη σίτιση του στρατού κρέμεται από μία κλωστή με τον ίδιο να βάζει λυτούς και δεμένους για την παράταση του. Αποκαρδιώνεται όταν μαθαίνει ότι ο Μάρκος και ο Στέφανος του έκλεψαν τη δουλειά μέσα από τα χέρια και χαίρουν της εκτίμησης όλων των επιχειρηματιών της περιοχής. Με τη βοήθεια της Μαργέτας πασχίζει να διαχειριστεί τα τεράστια χρέη του.

Ταυτόχρονα, ο Γιωργάκης ανεβάζει υψηλό πυρετό και η Βάσω με την Ευγενία τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η Αλεξάνδρα που δεν γνωρίζει για την ασθένεια του μικρού, βάζει με το μυαλό της ότι η Ευγενία της απήγαγε το παιδί για να την εκδικηθεί.

Δείτε το τρέιλερ:

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Σταύρος Ζαλμάς, Έφη Παπαθεοδώρου, Γεράσιμος Γεννατάς ,Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα.


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης.


ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Ρένα Ρίγγα. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Δημήτρης Αποστόλου.

«Έρωτας Φυγάς», στις 17:45, στο Open.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *