Ελεονώρα Μελέτη: Ξανά στα θρανία – Αποκάλυψε ότι σπουδάζει ψυχολογία, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει κάνει μπότοξ

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι κάθεται ξανά στα θρανία και σπουδάζει ψυχολογία σε Πανεπιστήμιο της Κύπρου, ενώ παραδέχτηκε ότι κάνει μπότοξ.


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη στο περιοδικό Vita και την δημοσιογράφο, Φωτεινή Βασιλοπούλου.

Για την απόφασή της να καθίσει και πάλι στα θρανία είπε: «Αυτή τη στιγμή κάνω δεύτερο πτυχίο. Είμαι στο δεύτερο εξάμηνο, πρωτοετής φοιτήτρια. Σπουδάζω στο πανεπιστήμιο της Κύπρου ψυχολογία. Κατανέμω λοιπόν το χρόνο μου και αν τον διαταράξεις έχω τρελαθεί. Σε ό,τι αφορά το κομμάτι των σπουδών, ξυπνάω λίγο νωρίτερα αν χρειαστεί. Το καλοκαίρι ξυπνάω συστηματικά κατά τις 6:30 και διαβάζω δύο ωρίτσες μέχρι να ξυπνήσει το παιδί. Το βράδυ επίσης ξεκλέβω κάποιες ώρες γιατί και ο σύζυγός δουλεύει στο θέατρο μέχρι αργά. Επομένως έχω και ένα άλλο 2-3ωρο το βράδυ που επίσης άμα θέλω μπορώ να το αφιερώσω στο διάβασμα».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έκανε αναφορά και στον ρόλο της ως μαμά: «Είμαι αρκετά ψύχραιμη και ήρεμη μαμά. Είμαι πολύ ομιλητική, συνεργάσιμη, αστεία. Ως μαμά είμαι διαθέσιμη. Και την συγνώμη μου έχω ζητήσει στο παιδί μου. Νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας διαλέγω το διαθέσιμη».

Στο ερώτημα για το αν προσέχει την εξωτερική της εμφάνιση η Ελεονώρα Μελέτη παραδέχτηκε ότι κάνει μπότοξ. «Δεν είμαι απ’ αυτές που έχουν άλλο μπουκαλάκι για το λαιμό, άλλο για τα μάτια, άλλο για τα χέρια. Και επειδή το δέρμα μου υποφέρει και από ροδόχρου δεν μπορώ να κάνω πολλά γιατί ερεθίζεται πολύ εύκολα. Πολύ συντηρητικά λοιπόν, πολύ περιορισμένα, αλλά με συνέπεια. Τώρα από κει και πέρα αν με ρωτάς για επεμβατικές μεθόδους κάνω το ελάχιστο και χωρίς συνέπεια. Δηλαδή, θα με κυνηγήσεις να πάω να κάνω ένα δεύτερο μποτοξάκι. Θα κάνω ένα τον χρόνο, αλλά το διορθωτικό μπορεί και να το ξεχάσω».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *