Αρναούτογλου για Κανάκη: «Μπορεί να έχω μαλώσει με τον Αντώνη αλλά δεν πιστεύω ότι γνώριζε»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υπερασπίστηκε μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του, τον Αντώνη Κανάκη παρά την κόντρα τους.


Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει μπλέξει με υπόθεση revenge porn αλλά και ότι έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά την τραγουδίστρια Chrysa όταν ήταν ακόμη ανήλικη.

Την είδηση αυτή δεν μπορούσε να μην σχολιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή υπερασπίστηκε τον πρώην φίλο του, Αντώνη Κανάκη παρά την κόντρα που έχουν εδώ και χρόνια.

Ο παρουσιαστής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχει γίνει χαμός από χθες με την ιστορία του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Δεν έχω λόγια για την πράξη του. Αν με ρωτήσεις σε ποια κατηγορία αίσχιστου είδους ενέργειες το βάζω, το βάζω εκεί. Δεν έχω καταλάβει ποιος ήταν ο σκοπός της ιστορίας. Εγώ δεν έχω μιλήσει. Έχω πολλά χρόνια να μιλήσω με τα παιδιά. Δεν έχω επαφές. Ο κόσμος ξέρει ποια είναι η κατάσταση με τα παιδιά. Είναι μια κόντρα που τη γνωρίζουν δημοσίως».

Ενώ στη συνέχεια είπε: «Αλλά εδώ στην προκειμένη περίπτωση δεν πιστεύω ότι γνώριζαν. Δεν έχω καλή άποψη για πολλά πράγματα και έχω μαλώσει δημοσίως με συγκεκριμένα άτομα από την παρέα. Αλλά αν με ρωτήσεις την άποψή μου, δεν πιστεύω πως αν γνώριζαν κάτι δε θα το είχαν σταματήσει το επόμενο δευτερόλεπτο. Θα ήθελα πραγματικά να ρωτήσω πως ένας άνθρωπος σηκώνει ένα βίντεο ενός ανθρώπου. Πόσο άνανδρο, πόσο… Θέλω να βρίσω αυτή τη στιγμή».


Παρέχεται από: gossip-tv.gr


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *