Ξάνθη: Φόβοι για βεντέτα μετά την δολοφονία του 45χρονου – Εμπρησμός στα σπίτια του δράστη και του αδελφού του

Υπό τον φόβο ότι θα ξεσπάσει βεντέτα βρίσκεται η κοινωνία της Ξάνθης, η οποία είναι ακόμα συγκλονισμένη από την εν ψυχρώ δολοφονία του 45χρονου στο Δροσερό.


Τους φόβους αυτούς φαίνεται να επιβεβαιώνει ο εμπρησμός σπιτιού που ανήκει στον καθ’ ομολογίαν δράστη της αποτρόπαιας πράξης, αλλά και του αδερφού του.

Σύμφωνα με το xanthipost.gr, λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα της Δευτέρας άγνωστοι αφού πρώτα άδειασαν το σπίτι του 36χρονου στον οικισμό στην συνέχεια έβαλαν φωτιά και το έκαψαν, ενώ στην συνέχεια πυρπόλησαν και το διπλανό σπίτι, το οποίο ανήκει στον αδελφό του.

Ο εμπρησμός καταγράφηκε σε βίντεο, με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης.


Το χρονικό του εγκλήματος


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το 45χρονο θύμα, που ήταν παππούς μιας 15χρονης, φέρεται να είχε αθετήσει τη συμφωνία για την «πώλησή» της ως νύφη για τον 17χρονο γιο του 37χρονου δράστη. Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης φέρεται να είχε κλείσει «συμφωνία» και είχε καταβάλλει 6.000 ευρώ για την ανήλικη εγγονή του θύματος ως νύφη στον ανήλικο γιό του και μάλιστα μετά από σχετικό «παζάρι» για την τιμή.

Λίγες εβδομάδες μετά τον αρραβώνα των δυο ανηλίκων, ο 45χρονος (παππούς) άλλαξε γνώμη και πήρε πίσω στο σπίτι τη νύφη, αρνούμενος όμως να επιστρέψει τα 6.000 ευρώ. Ο 37χρονος δράστης, φέρεται ότι διεκδικούσε το τελευταίο διάστημα το ποσό που είχε δώσει και την Κυριακή συνοδεία των γιων και του γαμπρού του εισέβαλλε στο σπίτι του θύματος και τον σκότωσε πυροβολώντας τον σχεδόν εξ επαφής με πυροβόλο όπλο, επτά φορές.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος δράστης ανέβασε βίντεο στο TikTok – μετά τη δολοφονία – με το οποίο απειλούσε: «Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους».

Αύριο Τετάρτη αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του ανακριτή οι τέσσερις κατηγορούμενοι.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *