Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Συνεχίζονται οι αφίξεις των υψηλών προσκεκλημένων

Πλήθος εστεμμένων και μελών βασιλικών οικογενειών καταφτάνουν από το πρωί της Κυριακής στην Αθήνα για να παρευρεθούν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.


Πολλοί έχουν ήδη φτάσει, ενώ οι αφίξεις των προσκεκλημένων της οικογενείας συνεχίζονται. Στην Αθήνα έχει ήδη φτάσει ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας και η σύζυγός του Λετίθια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα κατέφτασαν η Αικατερίνη και ο Αλέξανδρος της Σερβίας. Αργότερα, αφίχθη η Μαρία Βλαδιμίροβνα της Ρωσίας.

Έπειτα, έφτασε η βασίλισσα της Δανίας Μαργκρέτε, η αδελφή της Άννας-Μαρίας, συζύγου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ενώ μαζί της βρισκόταν η αδελφή της, πριγκίπισσα Ματθίλδη της Δανίας και λίγο αργότερα έφτασε και ο γιος της, πρίγκιπας διάδοχος Φρέντερικ με την σύζυγο του.

Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη και ο πρίγκιπας Χάακον της Νορβηγίας.


Ποιοι «γαλαζοαίματοι» θα παραβρεθούν στην κηδεία

Συνολικά, στην Αθήνα για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα βρεθούν ο Ισπανός βασιλιάς Φελίπε με τη βασίλισσα Λετίθια, ο επίτιμος βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Σουηδίας, η βασίλισσα της Δανίας Μαργκρέτε με τον γιο τος, πρίγκιπα-διάδοχο Φρίντριχ και την πριγκίπισσα Ματθίλδη, ο Μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου Χένρι, ο βασιλιάς Βίλεμ-Αλεξάντερ της Ολλανδίας με την βασίλισσα Μαξίμα και την βασιλομήτορα της Ολλανδίας, ο πρίγκιπας-διάδοχος της Νορβηγίας Χαακόν με την πριγκίπισσα Μέτε-Μαρίν, η πριγκίπισσα Άννα της Μεγάλης Βρετανίας, αδελφή του Καρόλου ως εκπρόσωπος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και τέλος, ο πρίγκιπας του Μονακό Αλβέρτος


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *