Κακοκαιρία Daniel: Η στιγμή που τα κύματα «καταπίνουν» αυτοκίνητα στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου – Αναφορές για 110 εγκλωβισμένους


Στο έλεος της κακοκαιρίας Daniel βρίσκεται η Μαγνησία, με τις σφοδρές καταιγίδες να δημιουργούν σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές.


Ειδικότερα, αποκαλυπτικές εικόνες καταγράφηκαν στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου, όπου αυτοκίνητα από τους ορμητικούς χειμάρρους και επιπλέουν στη θαλασσοταραχή που προκάλεσε η κακοκαιρία.

Νωρίτερα υπήρξαν και αναφορές για περίπου 110 κατοίκους και τουρίστες στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου, οι οποίοι παραμένουν εγκλωβισμένοι μαζί και τα οχήματά τους.

Παράλληλα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Βασίλης Καραουλάνης αναφέρει: «Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου έχουν σπάσει τα ποτάμια και έχουν μπει μέσα στα ξενοδοχεία και η στάθμη ανεβαίνει επικίνδυνα μέσα σε αυτά πάνω από 1.5 μέτρο που έχουν κόσμο τουρίστες μέσα τεράστια ζημιά κομμένα τηλέφωνα και ρεύμα, παρακαλώ ειδοποιειστε την πυροσβεστική άμεση ανάγκη να ανέβουν επάνω τεράστιες καταστροφές…».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *