Ο Κασσελάκης ζήτησε συγγνώμη από την Συρεγγέλα για Πολάκη – «Υποκριτική η συγγνώμη του» λέει η ΝΔ, αμετανόητος ο Πολάκης


Ο Στέφανος Κασσελάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Μαρία Συρεγγέλα προκειμένου να της ζητήσει συγγνώμη για τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης, κατά την άγρια σεξιστική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της γραμματέως της ΝΔ σε τηλεφωνική παρέμβασή του το βράδυ της Δευτέρας σε τηλεοπτική εκπομπή.


«Η συγγνώμη του κ. Κασσελάκη ήταν υποκριτική, αφού λίγα λεπτά πριν ο κ. Πολάκης με νέα ανάρτησή του επέμεινε στη χθεσινή χυδαία συμπεριφορά του.

Αν θέλει πραγματικά ο κ. Κασσελάκης να κάνει κάτι, ας διαγράψει τον κ. Πολάκη, αντί να κάνει το συνήγορό του τηλεφωνικώς για λογαριασμό του», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του το κυβερνητικό κόμμα.

Στο μεταξύ, λέξη δεν παίρνει πίσω ο Παύλος Πολάκης. Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του, χαρακτηρίζοντας «μπούρδες τα περί σεξιστικής επίθεσης».

«Αφήστε κατά μέρος τις μπούρδες περί “σεξιστικής επίθεσης Πολάκη στη Συρεγγέλα” και ζητήστε ταπεινή συγγνώμη του τύπου “συγγνώμη έσφαλα δεν θα επαναληφθεί” για την προσπάθεια που κάνατε χθες να πετάξετε εκτός συστήματος συνταγογράφησης τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας!!! Άντε μπράβο», γράφει αρχικά ο κ. Πολάκης και προσθέτει:


«Λέξη δεν παίρνω πίσω από αυτά που είπα χθες σε μια βουλευτή που δεν ήξερε καν το αντικείμενο που κουβεντιάζαμε λες και η ΗΔΙΚΑ λειτουργεί με ΦΕΚ και όχι με εντολές από το υπουργείο και τον ΕΟΠΥΥ. Μιλούσε διαρκώς πάνω μου ενώ ήμουν σε τηλεφωνική γραμμή για να μην ακούγεται το ξεφτίλισμα της πολιτικής της ΝΔ με τους ανασφάλιστους!».

«Ούτε λέξη πίσω, θα σας πληρώνουμε με το αντίτιμο που αξίζει η ανάλγητη πολιτική σας!», καταλήγει.

 

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Δεν υπάρχει θέμα διαγραφής

Παράλληλα, από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ πάντως, ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα διαγραφής Πολάκη, όπως κάλεσε η κυβέρνηση μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλο Μαρινάκη.

«Πρόκειται για φραστικό ατόπημα, δεν υπάρχει θέμα διαγραφής», αναφέρουν χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως το θέμα είναι ότι εκατοντάδες ανασφάλιστοι πολίτες δεν μπορούσαν να γράφουν φάρμακα και εξετάσεις.

«Η κυβέρνηση επιχειρεί να απεγκλωβιστεί πετώντας την μπάλα στην εξέδρα», προσθέτουν.

Τι προηγήθηκε

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση του Παύλου Πολάκη προς την γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, πραγματοποιήθηκε σε τηλεοπτική αντιπαράθεση που είχαν το βράδυ της Δευτέρας με αφορμή τους ισχυρισμούς του ότι υπήρξε απόφαση για διακοπή συνταγογράφησης και πρόσβασης των ανασφάλιστων σε δημόσιες δομές υγείας.

Όταν η Μαρία Συρεγγέλα κάλεσε τον Παύλο Πολάκη πολλές φορές να παρουσιάσει το ΦΕΚ ή την εγκύκλιο που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας όχι μόνο δεν απάντησε αλλά κατέφυγε σε ύβρεις και υποτιμητικές εκφράσεις προς τη συνομιλήτριά του.

«Η κυρία Συρεγγελά να πάει να κάνει καμία δουλειά», «βούλωστο» ήταν μερικές από τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο Παύλος Πολάκης.

Δεν έμεινε όμως εκεί αλλά επιτέθηκε στη Μαρία Συρεγγέλα η οποία τον ρωτούσε να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις για την καταγγελία που έκανε.

«Η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμιά δουλειά, γιατί δεν ξέρει, με ρωτάει ποιο ΦΕΚ, να δει αυτά που ψηφίσανε», φώναζε σε έξαλλη κατάσταση ο Π. Πολάκης, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της κ. Συρεγγέλα.

«Να σας πω κύριε Πολάκη, δεν σας φοβόμαστε, ούτε όταν μιλάτε, ούτε όταν μας απειλείτε! Όταν θα μιλάτε, θα μιλάτε με στοιχεία», του απάντησε η γραμματέας της ΝΔ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *